miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić ja myślę, że juz wtedy zimy nie będzie może szukaj sandałów :gwizdanie: zobacz foty z roku 2009 - mega zima była w tym czasie
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić tylko nie kup 2 lewych :gwizdanie: :gwizdanie: krolu nie obawiaj się kupie dwa prawe to się wymienimy :polew: to z Miszką takie interesy
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ale mi się nic niechce to sie połóż i leż leniu :polew: :polew: zobacz jak pięknie za oknem a co sie z miszka dzieje ralfa też noie widać [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 14:10_________________________________________________ ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić tylko nie kup 2 lewych :gwizdanie: :gwizdanie: krolu nie obawiaj się kupie dwa prawe to się wymienimy :polew: to z Miszką takie interesy co się miszki czepiasz on ma sparowane obuwie
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Rafał pewnie coś reza i dlatego taki cichy a Miszka pewnie zapoznaję się z sąsiadami hehe niedawno wstałem więc się niebędę kładł spowrotem hehe chociaż bym się znowu legnął hehe
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 mogę ci załatwić eleganckie obuwie filcowe (czyt.gumiaczki) :polew:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chopie jo jeszcze takie mom z czasów jakrzech na grubie dupił !!! :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chopie jo jeszcze takie mom z czasów jakrzech na grubie dupił !!! :polew: :polew: :polew: :good: hehehe dobreeee
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 chopie jo jeszcze takie mom z czasów jakrzech na grubie dupił !!! :polew: :polew: :polew: :good: hehehe dobreeee ty sie śmiejesz ale ja poważnie ci mówie 6 lat PRG Bytom Jako sztygar energo maszynowy i poszedłem na penzyjo :polew: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 14:27_________________________________________________o wilku mowa a wilk tu :hi: :hi: miszka mieszkanie opiłeś
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max na jaką zaś penzyje? hehe Siema Miszka siema Rafał
Bulczas Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Siema chłopaki Jakoś nie mam czasu na siedzenie na forum Wczoraj byłem w górach a dziś też mnie nie będzie w domu.
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max na jaką zaś penzyje? hehe Siema Miszka siema Rafał penzyjo - emerytura zapomniałem ty jesteś z zagranicy
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max na jaką zaś penzyje? hehe Siema Miszka siema Rafał penzyjo - emerytura zapomniałem ty jesteś z zagranicy hehe nom w takim wieku na emerytke? heheheh :polew:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no cóż swoje w tym przmyśle juz zrobiłem :kox:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hehehe a teraz wspomagasz inny przemysł hehe [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 14:37_________________________________________________ co tam słychać?
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 miszka penie nadrabia stracony strony nie czytaj nic ciekawego sie nie działo patrz we wtorek cie nie było i wszystkie samochody z doliny całe wyjechały
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 miszka penie nadrabia stracony strony nie czytaj nic ciekawego sie nie działo patrz we wtorek cie nie było i wszystkie samochody z doliny całe wyjechały :polew: i co by tu ten tego no hehehe Siema chłopaki Jakoś nie mam czasu na siedzenie na forum Wczoraj byłem w górach a dziś też mnie nie będzie w domu. widzę ci się nieźle powodzi
Rekomendowane odpowiedzi