Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo ja tez na 20ą ale sonczę juz 3go to o 21 bedziesz mial sylwestra
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo mnie trzyma jeszcze po wczorajszym to dziś masz juz nowy rok ?
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo ja tez na 20ą ale sonczę juz 3go to o 21 bedziesz mial sylwestra ja bo jo mieszkom we SOSNOWCU :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo mnie trzyma jeszcze po wczorajszym to dziś masz juz nowy rok ? mozna tak powiedziec
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo mnie trzyma jeszcze po wczorajszym to dziś masz juz nowy rok ? mozna tak powiedziec to Kedzior to Do Siego nara
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo ja tez na 20ą ale sonczę juz 3go to o 21 bedziesz mial sylwestra ja bo jo mieszkom we SOSNOWCU :polew: a zlamac ci reke?
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo ja tez na 20ą ale sonczę juz 3go to o 21 bedziesz mial sylwestra ja bo jo mieszkom we SOSNOWCU :polew: a zlamac ci reke? Ty nie codzisz w mojej wadze
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a tobie co?
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala a na forum tego niebyło to jest mooooooooooooooooooooozg
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ?
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie...
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie... no moja już mi prawi od rana morały jak mam pić , ile i kiedy...a ja mam jeden cel dotrwać do północy - reszta mnie jebie
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie... na ktora mamy przyjechac? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:57_________________________________________________ no moja już mi prawi od rana morały jak mam pić , ile i kiedy...a ja mam jeden cel dotrwać do północy - reszta mnie jebie i za to cie szanuje :polew:
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie... no moja już mi prawi od rana morały jak mam pić , ile i kiedy...a ja mam jeden cel dotrwać do północy - reszta mnie jebie :naughty: :naughty:Kędzior na 20tą jak będziesz to będzie spoko...
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie... no moja już mi prawi od rana morały jak mam pić , ile i kiedy...a ja mam jeden cel dotrwać do północy - reszta mnie jebie :naughty: :naughty:Kędzior na 20tą jak będziesz to będzie spoko... ok
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ...
Rekomendowane odpowiedzi