akjam Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 kędzior jak światła naprawione ? tak, wyjalem i wlozylem przekaznik jeszcze raz i wszystko dziala to git Finka się już chłodzi... :gwizdanie: w doma siedzisz czy kajś idziesz ? Domówka i się tego boje... Bo kajś to cza się trzymać a tu to może być różnie... no moja już mi prawi od rana morały jak mam pić , ile i kiedy...a ja mam jeden cel dotrwać do północy - reszta mnie jebie :naughty: :naughty:Kędzior na 20tą jak będziesz to będzie spoko... ok Jakby mnie nie było już wśród żywych to wypij moje zdrowie. Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... O jakich górach mówisz?
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem przyszedl sie pochwalic ze jest w gorach i ze jest super, tylko skoro jest super to czemu siedzi na forum :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem przyszedl sie pochwalic ze jest w gorach i ze jest super, tylko skoro jest super to czemu siedzi na forum :polew: :polew: i tak wszyscy maja go za ciula [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:25_________________________________________________no i pedała
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem przyszedl sie pochwalic ze jest w gorach i ze jest super, tylko skoro jest super to czemu siedzi na forum :polew: :polew: i tak wszyscy maja go za ciula [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:25_________________________________________________no i pedała jeblem :polew: :polew:
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja już Nowy Rok powitałem na wszelki wypadek. Jakby ktoś nie dotrwał do Naszego powitania Nowego Roku... :evil:
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem przyszedl sie pochwalic ze jest w gorach i ze jest super, tylko skoro jest super to czemu siedzi na forum :polew: :polew: i tak wszyscy maja go za ciula [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:25_________________________________________________no i pedała Tak a na spotach to mi patrzysz głęboko .... w oczy a raczej.... oko cyklopa ... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Siema. Udanej zabawy sylwestrowej dla tych co sie wybierają na tak nudna impreze... Dla tych watpiących... info... sniegu w górach naprawde nie brakuje... wszystkie wyciagi śmigaja i to warunki sa naprawde dobre ... przestań truć dupsko z tym śniegiem przyszedl sie pochwalic ze jest w gorach i ze jest super, tylko skoro jest super to czemu siedzi na forum :polew: :polew: i tak wszyscy maja go za ciula [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:25_________________________________________________no i pedała Tak a na spotach to mi patrzysz głęboko .... w oczy a raczej.... oko cyklopa ... :polew: :polew: :polew: tak bo dziwi mnie to, że ktoś nawet będąc gejem (ok trudno każdego wybór) może polecieć na takie ścierwo ja Ty
seves Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 !!!!! Udanej imprezy Panowie i Panie i wymarzonego wejścia w Nowy Rok !!!!!
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 pyrsk :decayed:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 00:47_________________________________________________zdrówko, gdzie są te wszystkie obszczymury ?
Bulik Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 no i w domu najlepszego w nowym roku niema za co
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ktos jeszcze tam kontaktuje Szczesliwego Nowego Roku chlory
Rekomendowane odpowiedzi