stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________ :evil: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:10_________________________________________________Kto sie juz zapisał ???
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________ :evil: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:10_________________________________________________Kto sie juz zapisał ??? nie mogę powiedzieć :gwizdanie:
OKO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________ :evil: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:10_________________________________________________Kto sie juz zapisał ??? nie mogę powiedzieć :gwizdanie: robisz tajemnice jak by było z czego :gwizdanie: ja na liście jestem już od zeszłego roku :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:05_________________________________________________ :evil: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 10:10_________________________________________________Kto sie juz zapisał ??? nie mogę powiedzieć :gwizdanie: robisz tajemnice jak by było z czego :gwizdanie: ja na liście jestem już od zeszłego roku :gwizdanie: i zawsze jest tak samo na początku presja, że mal o miejsc a później PW czy nie chciałbym jechać
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie... i tak ta lista będzie dla wszystkich tym bardziej że od razu trzeba zaliczki wpłacac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie... i tak ta lista będzie dla wszystkich tym bardziej że od razu trzeba zaliczki wpłacac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiesz Mario chłopaki mają małe siusiory i muszą się jakość dowartościować
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie... i tak ta lista będzie dla wszystkich tym bardziej że od razu trzeba zaliczki wpłacac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiesz Mario chłopaki mają małe siusiory i muszą się jakość dowartościować Tak jest wielkie VIPY ... :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie... i tak ta lista będzie dla wszystkich tym bardziej że od razu trzeba zaliczki wpłacac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wiesz Mario chłopaki mają małe siusiory i muszą się jakość dowartościować Tak jest wielkie VIPY ... :polew: :polew: :polew: :polew: wy za to macie lagi po kolana i się nimi kłujecie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 12:00_________________________________________________ siemka lachony ja na chorobowym widzę, że wytrzymałeś 3 dni w nowym roku :polew: :polew:
OKO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 widać kto nie pił na sylwestrze :gwizdanie: ja piłem w niedzielę sie i przeziębienia nie ma
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 wątłego zdrowia ta dzisiejsza młodzież :gwizdanie: (nie to co kiedyś )
OKO Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 wątłego zdrowia ta dzisiejsza młodzież :gwizdanie: (nie to co kiedyś ) ja w ich wieku potrafiłem przedłużać imprezy nawet do tygodniowych libacji i nikt nie lądował u lekarza na drugi dzień :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 wątłego zdrowia ta dzisiejsza młodzież :gwizdanie: (nie to co kiedyś ) ja w ich wieku potrafiłem przedłużać imprezy nawet do tygodniowych libacji i nikt nie lądował u lekarza na drugi dzień :gwizdanie: a przed wojną to dopiero były imprezy
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Już nie ma miejsc na Bukowine! Stanley widziałeś?
Rekomendowane odpowiedzi