PiterA4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja tez chcialem wpasc i tez mam na noc wiec jak panowie??
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 TrzyStawy czy SCC? :polew: :polew: :decayed: :decayed:
PiterA4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 scc mam 100metrow od domu kukne tam na piechote czy was tam niema jak nie to jade na trzy stawy
PiterA4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 :polew: panowie stawiam na stara miejscowe!mkto jest za
tolek85 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 :doh1: kurde, nie wiem, a zaraz wychodzę.... jadę pod 3 stawy, jak nie będzie nikogo to idę sobie do MM pochodzić, pobawić iPadem i pojadę do domu
PiterA4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 dzieki za spota ja zaraz uciekam do pracy
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 czyli co reszta była pod Silką ? szybki spot też jest dobry ale myślę że za tydzień może jednak pod SCC Keżor wdupiaj ankietę i będzie po problemie jak zagłosuje większość tak będzie
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dziękówka! Też szybko musiałem zdupczać bo praca... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post
PiterA4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja sie nie wypowiadam bo tam niebylem :mysli:jezeli jest cieplej to warto to rozwarzyc
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Raz można spróbować i po kłopocie. Jeśli będzie OK to zmienimy na stałe a jeśli NIE to zostaniemy na Trzech Stawach.
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 ok , najbliższy spot jest pod Silesią
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ok , najbliższy spot jest pod Silesią The Simpsons - Spider-Chrum :decayed:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 dotarłem dopiero o 21 pod Silesie - myślę, że będzie tam ok ( na pewno będzie ciepło )
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi