hubtychy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie zwracam uwagi na pierwszego posta bo jest rzadko aktualizowany Chcesz pograć w Głowa Mario będzie dobrą piłeczką chyba
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie zwracam uwagi na pierwszego posta bo jest rzadko aktualizowany Chcesz pograć w Głowa Mario będzie dobrą piłeczką chyba Nie zwracam uwagi na pierwszego posta bo jest rzadko aktualizowany Chcesz pograć w Głowa Mario będzie dobrą piłeczką chyba kolego nie bede Ci nawet odpisywał bo musiałbym się znizyc do twojego poziomu a nie chce mi sie kłasc na ziemi teraz jak wygodnie siedze ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie zwracam uwagi na pierwszego posta bo jest rzadko aktualizowany Chcesz pograć w Głowa Mario będzie dobrą piłeczką chyba Nie zwracam uwagi na pierwszego posta bo jest rzadko aktualizowany Chcesz pograć w Głowa Mario będzie dobrą piłeczką chyba kolego nie bede Ci nawet odpisywał bo musiałbym się znizyc do twojego poziomu a nie chce mi sie kłasc na ziemi teraz jak wygodnie siedze ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: taaa zszedłbyś do jego poziomu a później On by Cię wykończył doświadczeniem [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 23:24_________________________________________________dobra już plomba na 100%
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie kumam jakim doswiadczeniem ???? :kox: :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 kto sie wybiera do BT poza Mariem bo to juz wiem
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 kto sie wybiera do BT poza Mariem bo to juz wiem Twoja... jedzie zemną bo mnie lubi ... :decayed:
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 01 04 11 sonda tv morąg http://www.facebook.com/tvmorag1
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 czaj to Familiada - najlepsza akcja w historii.
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 U mnie też cosik sie białawo zrobilo ale jak temp. nie spadnie to szkoda tego opadu
addassko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 siemanko dzis sie widzimy pod SCC :) Stan o ktorej moge wpasc po czujnik :)
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 siemanko dzis sie widzimy pod SCC :) Stan o ktorej moge wpasc po czujnik :) W KAŻDEJ CHWILI
addassko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 siemanko dzis sie widzimy pod SCC :) Stan o ktorej moge wpasc po czujnik :) W KAŻDEJ CHWILI ok :) to do zobaczenia [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 09:35_________________________________________________ kto dziś będzie na SCC ??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 09:36_________________________________________________ja oczywiscie bede :)
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 siemanko dzis sie widzimy pod SCC :) Stan o ktorej moge wpasc po czujnik :) W KAŻDEJ CHWILI ok :) to do zobaczenia [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 09:35_________________________________________________ kto dziś będzie na SCC ?? no ja będę
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 leszcze siemanko dzis sie widzimy pod SCC :) Stan o ktorej moge wpasc po czujnik :) W KAŻDEJ CHWILI ok :) to do zobaczenia [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 09:35_________________________________________________ kto dziś będzie na SCC ??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 09:36_________________________________________________ja oczywiscie bede :) Ja postaram się być ale nie obiecuję.
Mario22 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bulczas mnie dziś nie będzie nie dam rady bo lece do Włoch wieczorem a mam pare spraw do załatwienia jeszcze... :disgust: Jak ci sie pali z kasa to daj mi na PW numer konta
Rekomendowane odpowiedzi