hubtychy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ale tu miło :gwizdanie: :gwizdanie: Jak zawsze :> Ja dziś nie dam rady podjechać do SCC
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 siemka, ale rano bylo super taki fajny snieg padal bylem jakos pozytywnie naladowany Wszystko pięknie z tym śniegiem ale odśnieżanie drogi do garażu i innych chodników to już inna sprawa. Muszę pług do qada gdzieś znaleźć bo kumpel jeden połamał. BTW Kto dziś będzie? ja jestem dzisiaj zmeczony ale bede jak to sie tam wjezdza na ten podziemny? tam przy stacji na rondku zaraz w lewo i podziemie czy w innym miejscu sie to wjezdza ? poprosze o szegoly typowy gorol nie to nie ten parking, jedziesz dalej i następny wjazd na podziemny i to tam, jak wjedziesz pod ziemię to od razu na links
Bulczas Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja też będę. Jak coś możesz jechać za mną Kędzior
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jadę jeszcze szybko na wizytę do chirurga i do zoba później.
Bulik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jadę jeszcze szybko na wizytę do chirurga i do zoba później. cos nawywijał DO
Grisza79 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzięki za sopta.... Jak wyjezdzałem, tam na drodze są takie dupne progi.... jeden przejechalem normalnie, a o drugim zapomnialem... pieknie przyjebalem spodem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja też już dotarłem :gwizdanie: dzięki za sopta.... Jak wyjezdzałem, tam na drodze są takie dupne progi.... jeden przejechalem normalnie, a o drugim zapomnialem... pieknie przyjebalem spodem :gwizdanie: Fajnie że wpadłeś
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzięki za spota [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:34_________________________________________________ dzięki za sopta.... Jak wyjezdzałem, tam na drodze są takie dupne progi.... jeden przejechalem normalnie, a o drugim zapomnialem... pieknie przyjebalem spodem :gwizdanie: 2 tyg temu miałem podobnie
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ja też już dotarłem sorki panowie ale sila wyzsza :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ja też już dotarłem sorki panowie ale sila wyzsza :polew: :polew: :gwizdanie:
addassko Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ja też już dotarłem sorki panowie ale sila wyzsza :polew: :polew: :gwizdanie: jaaa mhhyy[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________ :decayed:
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 no ja też już dotarłem sorki panowie ale sila wyzsza :polew: :polew: :gwizdanie: jaaa mhhyy[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________ :decayed: ja sobie na Niego poczekam - pewnie myśli teraz co to za siła wyższa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja sobie na Niego poczekam - pewnie myśli teraz co to za siła wyższa :gwizdanie: grozisz mi?
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja sobie na Niego poczekam - pewnie myśli teraz co to za siła wyższa :gwizdanie: grozisz mi? czemuś nie przyjechał Ściulu a ja idę spać... dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi