Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Panowie, tak sobie myslejezeli bylo by troche osob chetnych moge porozmawiac ze swoim prazesem w temacie tankowania ON ( tam gdzie pracuje mamy wlasna stacje benzynowa, niestety tylko ON), cena w tej chwili to ok 3,109/l nie wiem po ile jest na stacjach bo zawsze tankuje u siebie, towar w bdb jakosci bo porosto z rafinerii ( nasza firma firma posiada 250 ciągników siodłowych + tankują u nas inne firmy) Mysle, ze mozna bylo by to zrobic tak, że raz lub dwa razy w miesiacu podjezdzacie do mnie do pracy i tankujecie wszyscy po kolei. Mysle ze dla kazdego oszczednosc na baku 40-50 zl to zawsze cos. Minus tego taki ze trzeba podjechac do Pyskwic kolo Gliwic. Ogolnie temat do obgadania przez nas a pozniej poszedlbym do swojego prezesa i albo powie tak, albo nie. jakby coś to obgadamy to jutro Jeżeli wszystko poszlo by w dobrym kierunku, oczywiscie zapraszam Gliwice Czekam na info chlopaki No super wieści. 1zł prawie na dobre ropie. Jestem jak najbardziej na tak
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 stanley to kiedy pierwsze tankowanie bo zbliza mi sie juz
wicio150 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Panowie, tak sobie mysle jezeli bylo by troche osob chetnych moge porozmawiac ze swoim prazesem w temacie tankowania ON ( tam gdzie pracuje mamy wlasna stacje benzynowa, niestety tylko ON), cena w tej chwili to ok 3,109/l nie wiem po ile jest na stacjach bo zawsze tankuje u siebie, towar w bdb jakosci bo porosto z rafinerii ( nasza firma firma posiada 250 ciągników siodłowych + tankują u nas inne firmy) Mysle, ze mozna bylo by to zrobic tak, że raz lub dwa razy w miesiacu podjezdzacie do mnie do pracy i tankujecie wszyscy po kolei. Mysle ze dla kazdego oszczednosc na baku 40-50 zl to zawsze cos. Minus tego taki ze trzeba podjechac do Pyskwic kolo Gliwic. Ogolnie temat do obgadania przez nas a pozniej poszedlbym do swojego prezesa i albo powie tak, albo nie. jakby coś to obgadamy to jutro Jeżeli wszystko poszlo by w dobrym kierunku, oczywiscie zapraszam Gliwice Czekam na info chlopaki Ja sie pisze
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Halo!?!?! Ma ktos jakieś fajne gierki na PS3 albo jakieś filmiki na blue-raya?
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 stanley to kiedy pierwsze tankowanie bo zbliza mi sie juz postaram sie w tym tygodniu pogadac z szefem chcialbym mniej wiecej wiedziec ilu było by chętnych czy powiedzmy 2 x w miesiącu to wystarczająco ?
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 stanley to kiedy pierwsze tankowanie bo zbliza mi sie juz postaram sie w tym tygodniu pogadac z szefem chcialbym mniej wiecej wiedziec ilu było by chętnych czy powiedzmy 2 x w miesiącu to wystarczająco ? jak dla mnie w sam raz tankuje wlasnie 2* w miesiacu
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mi dwa pełne baki w zupełności by wystarczyły :gwizdanie: I myślę że mój kolega też byłby chętny na takie tankowanie
krolu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Halo!?!?! Ma ktos jakieś fajne gierki na PS3 albo jakieś filmiki na blue-raya? piraty czy ori >> ?? :gwizdanie: Ropie mowie tak
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 a to co ja se niebede mógł tankowac ;( ;( ;( hehe
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 a to co ja se niebede mógł tankowac cry cry cry hehe Trzeba było kupić gnojowóz
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 hehehe chciałem się wyróżniać muhehehehehhe :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 To teraz będziesz się wyróżniał płacąc wiecej za wahe
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 gnojowozami to tylko pipy jeżdżą :gwizdanie: ps. KRÓLU, VIVA :>
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 No to chyba będę musiał się przejechać w piątek o gliwic :baseball:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 gnojowozami to tylko pipy jeżdżą :gwizdanie: ps. KRÓLU, VIVA :> hehe ale pipy palą 6l/100 nie pamietam ile palą 1.8T i 2.8V6 ktoś mi podpowie.... :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________kto jedzie do Gliwic w piątek ?
OKO Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Siema Panowie i Panie. Jesteście niezawodni w tworzeniu spamu Co do tańszego to taniego gnojka nigdy za wiele Gnojowuz RULEZ :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kto jedzie do Gliwic w piątek ? Jak mnie moja puści to pojadę
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kto jedzie do Gliwic w piątek ? Jak mnie moja puści to pojadę kup jej nowa szmate jakas to cie pusci
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kto jedzie do Gliwic w piątek ? Jak mnie moja puści to pojadę kup jej nowa szmate jakas to cie pusci diman jesteś jutro u nas? gnojowozami to tylko pipy jeżdżą :gwizdanie: ps. KRÓLU, VIVA :> hehe ale pipy palą 6l/100 nie pamietam ile palą 1.8T i 2.8V6 ktoś mi podpowie.... :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________kto jedzie do Gliwic w piątek ? Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe
Rekomendowane odpowiedzi