Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kup jej nowa szmate jakas to cie pusci To wolę nie jechać i kupić coś do auta [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe Chyba na postoju :polew:
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kto jedzie do Gliwic w piątek ? Jak mnie moja puści to pojadę kup jej nowa szmate jakas to cie pusci diman jesteś jutro u nas? gnojowozami to tylko pipy jeżdżą :gwizdanie: ps. KRÓLU, VIVA :> hehe ale pipy palą 6l/100 nie pamietam ile palą 1.8T i 2.8V6 ktoś mi podpowie.... :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________kto jedzie do Gliwic w piątek ? Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe sie zobaczy narazie to jestem na nie bo nie wiem czy zdarze ale ja jestem nieobliczalny wiec wypatrujcie mnie tam jutro
Kanar Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Krolu 100 Lat Byku ropa jak najbardziej na tak
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kup jej nowa szmate jakas to cie pusci To wolę nie jechać i kupić coś do auta [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe Chyba na postoju :polew: ty to jestes nic dla takiego spotkania nie potrafisz zrobic
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:36[/size]_________________________________________________ Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe Chyba na postoju :polew: hehehe ciiiii :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________Rafał pewnie woli inne sposoby przekonywania hahaha :baseball: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ty to jestes nic dla takiego spotkania nie potrafisz zrobic Nie no fortuny nie wydam w gliwicach chyba :gwizdanie: hehehe ciiiii :gwizdanie: :gwizdanie: Ok już nie będę żartował
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to ja myślałem że jutro będzie Diman i Somes jechał, to też bym się wybrał na tą wioskę do Was, a tu wielka niewiadoma :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:36[/size]_________________________________________________ Stanley a ze 5 litrów to maxymalnie wypija hhehe Chyba na postoju :polew: hehehe ciiiii :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________Rafał pewnie woli inne sposoby przekonywania hahaha :baseball: :polew: :polew: albo :sex: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:42_________________________________________________ to ja myślałem że jutro będzie Diman i Somes jechał, to też bym się wybrał na tą wioskę do Was, a tu wielka niewiadoma :gwizdanie: pucek jak ty jedziesz to juz odwoluje to co powiedzialem i bede
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Pucek będzie się lansował u nas? hehehe[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________ Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź hmmm to może dlatego mnie kobieta zostawiła :buahaha:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź a na PB 98 ultimate ściepka będzie??? Kędzior, pokażę Ci jak się jeździ Q :gwizdanie: słyszałem że jeździsz jak emeryt w tico na gazie
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jakiś grosik się znajdzie Pucek W zamian oczekuje rundki Twoim APU
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to będę pilotował temat ON zobaczymy co z tego wyjdzie tymczasem dio jutro panowie Kędzior: 5litrów? ja sie pytałem o samochód, a nie o Ciebie
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jakiś grosik się znajdzie Pucek W zamian oczekuje rundki Twoim APU to ja jednak sam sobie zatankuje rundki będą jak będzie 200+ :> teraz nie ma frajdy
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź a na PB 98 ultimate ściepka będzie??? Kędzior, pokażę Ci jak się jeździ Q :gwizdanie: słyszałem że jeździsz jak emeryt w tico na gazie i tak pucek te kedziorowe wozidlo sie lepiej upala od twojego wiec sie nie napinaj bo nie trzeba czekac az sie napompuje
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź a na PB 98 ultimate ściepka będzie??? Kędzior, pokażę Ci jak się jeździ Q :gwizdanie: słyszałem że jeździsz jak emeryt w tico na gazie i tak pucek te kedziorowe wozidlo sie lepiej upala od twojego wiec sie nie napinaj bo nie trzeba czekac az sie napompuje Diman, przyjdziesz teraz mnie nie przepraszaj na gg :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dimana sposób o wiele lepszy Pucek nie narzekaj tylko przyjedź a na PB 98 ultimate ściepka będzie??? Kędzior, pokażę Ci jak się jeździ Q :gwizdanie: słyszałem że jeździsz jak emeryt w tico na gazie niewiem czy tak pokażesz bo ostatnio już był tam spory lód więc się za dużo zdziałać niedało, ale może się warunki poprawiły :> co zrobić Pucek trzeba oszczędzać w dobie kryzysu jak się da, do 1500obr/min max ahhaahha to będę pilotował temat ON zobaczymy co z tego wyjdzie tymczasem dio jutro panowie Kędzior: 5litrów? ja sie pytałem o samochód, a nie o Ciebie ahaa to o auto chodziło hehe no to moja kolumbrynka wypija 6 :polew: Diman jutro jak usłyszysz jak moja chodzi to wymiękniesz hahaha :polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 a Ty Rafał nie foc**j, ja jeszcze gnojowozem w B5 nie jeździłem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ok panowie spadam w kimę bo jutro na rano do pracy. Do zobaczenia na spocie Spoko nie foc**je się. Mogę Cię jutro przewieź
Rekomendowane odpowiedzi