tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: zamiast tego miałeś napisać lubię wiem wiem ale w ostatniej chwili zabrakło Ci odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Ty diler nie fikaj bo dam cynka Addasko i Ci wpadnie z kolegami na plantacje i swoje A4 bedziesz ogladał zza wieziennych krat ... Polska to ni eholandia ani Czechy ... :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 20:20_________________________________________________ coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) OK no to pssyyyttt ... Warka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem Nie rób smaka ... ja mam tylko pifko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił tez mi ...Jodyna z lodem :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił tez mi ...Jodyna z lodem :polew: :polew: Ja tam herbaty nie bardzo lubię ale cosik innego bym się napił np zieloną wróżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił tez mi ...Jodyna z lodem :polew: :polew: Ja tam herbaty nie bardzo lubię ale cosik innego bym się napił np zieloną wróżkę Hmmmm :mysli: a ja Hiszpańskiej Muchy ... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił zapraszam namiar do navi puszczę esem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Ty diler nie fikaj bo dam cynka Addasko i Ci wpadnie z kolegami na plantacje i swoje A4 bedziesz ogladał zza wieziennych krat ... Polska to ni eholandia ani Czechy ... :polew: :polew: Jedyne za co mogli by mnie zamknąć to tylko za to, że znam Ciebie To i tak nie zmienia faktu ze leon suck i nie zmieni tego nawet najlepszy crack :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: aha coś się **ujowo dzisiaj czuję, zaraz robię herbatę z wkładką ( tak 50na50 ) ja cosik takowego sączę 50% szkalnki zapełnione JD pozostałe 50% lodem zazdroszczę też bym się napił tez mi ...Jodyna z lodem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To i tak nie zmienia faktu ze leon suck i nie zmieni tego nawet najlepszy crack :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Ty diler nie fikaj bo dam cynka Addasko i Ci wpadnie z kolegami na plantacje i swoje A4 bedziesz ogladał zza wieziennych krat ... Polska to ni eholandia ani Czechy ... :polew: :polew: Jedyne za co mogli by mnie zamknąć to tylko za to, że znam Ciebie To i tak nie zmienia faktu ze leon suck i nie zmieni tego nawet najlepszy crack :decayed: :laghing2: za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Ty diler nie fikaj bo dam cynka Addasko i Ci wpadnie z kolegami na plantacje i swoje A4 bedziesz ogladał zza wieziennych krat ... Polska to ni eholandia ani Czechy ... :polew: :polew: Jedyne za co mogli by mnie zamknąć to tylko za to, że znam Ciebie To i tak nie zmienia faktu ze leon suck i nie zmieni tego nawet najlepszy crack :decayed: Ojjj kolega ma widze niezły FLo ... :polew: :polew: To żeś mi pojechał jak TeDe Rychowi ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: i kto to mówi No co ja przynajmniej auto mam męskie ... :polew: ale tylko z nazwy :gwizdanie: Ty diler nie fikaj bo dam cynka Addasko i Ci wpadnie z kolegami na plantacje i swoje A4 bedziesz ogladał zza wieziennych krat ... Polska to ni eholandia ani Czechy ... :polew: :polew: Jedyne za co mogli by mnie zamknąć to tylko za to, że znam Ciebie To i tak nie zmienia faktu ze leon suck i nie zmieni tego nawet najlepszy crack :decayed: Ojjj kolega ma widze niezły FLo ... :polew: :polew: To żeś mi pojechał jak TeDe Rychowi ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 PAN OKO :yeah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 siema z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 PAN OKO :yeah: herbatka już rozgrzała :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi