Mativo Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 :hi:Dzieńdoberek... do roboty czas sie brać...
hubtychy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 zaraz lecę na psychotesty Zobaczymy czy mimo wieku jeszcze mam refleks
addassko Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu
tolek85 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu no to super, on Ci to raz dwa ogarnie. To do Bukowiny jeszcze twoim pojedziemy z dziewczynami jakieś brawarki sobie kupimy i filmik zobaczymy <lol> żarcik...
OKO Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Uwielbiam to wczesne wstawanie ---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ---------- :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu przecież rysio nie żyje
addassko Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu no to super, on Ci to raz dwa ogarnie. To do Bukowiny jeszcze twoim pojedziemy z dziewczynami jakieś brawarki sobie kupimy i filmik zobaczymy <lol> żarcik... zawsze jest jakas opcja :naughty: ---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:33 ---------- Uwielbiam to wczesne wstawanie ---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ---------- :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu przecież rysio nie żyje powstał... :naughty: ---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ---------- nie mozesz zasnac... http://www.joemonster.org/filmy/42618/Nie_moge_zasnac_kochanie
addassko Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 A ja dalej bez auta... a wiadomo kiedy odbior
Adam.S Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:49 ---------- A ja dalej bez auta... To ja z małą przerwą od LISTOPADA jestem bez auta:wallbash:
akjam Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 A ja dalej bez auta... A co się stało z furaczem? ---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:49 ---------- A ja dalej bez auta... To ja z małą przerwą od LISTOPADA jestem bez auta:wallbash: Znowu awaria? :hi: z robo :kwasny: akjam, tolek ustawiony jestem na piatek z rysiuu no to super, on Ci to raz dwa ogarnie. To do Bukowiny jeszcze twoim pojedziemy z dziewczynami jakieś brawarki sobie kupimy i filmik zobaczymy <lol> żarcik... Mówiłem, że jest konkretny i dobry w CA.
Grisza79 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 akjam, addassko - zepsóła mi sie prowadnica, i linka szyby, silniczek naszczęcie jest dobry... zamówił mi nową prowadnice z linka ale będzie dopiero na 12:00 na jutro. także auto na jutro wieczór do odbioru. http://www.youtube.com/watch?v=JoAV0YXJi1g
Mativo Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Nareszcie w domu !!! nogi mi do d*py wlaza...
Rekomendowane odpowiedzi