PiterA4 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 oczywiscie mam wolny weekend i pogoda dopisuje:banan:
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 do 14 muszę tu gnić a jak to w soboty c**ja się dzieje
akjam Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 To się ciesz, że nie musisz nic robić i się chooja dzieje.
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 To się ciesz, że nie musisz nic robić i się chooja dzieje. lepiej jak by się coś działo - nie ma klientów nie ma kasy
akjam Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 To się ciesz, że nie musisz nic robić i się chooja dzieje. lepiej jak by się coś działo - nie ma klientów nie ma kasy Coś za coś. ---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:08 ---------- http://www.joemonster.org/filmy/43158/Konkretny_dzwon_w_drzewo
akjam Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Ebnął fessss... Ale korę tylko zerwal z drzewka...
addassko Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Ebnął fessss... Ale korę tylko zerwal z drzewka... i sie posral w tym aucie
seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Hello Synki i Synczyce jak tam się zapowiada frekwencja na wtorek może bym Was odwiedził dawno nie byłem hahhaha co byście na mała sesje powiedzieli jak pogoda dopisze
pablo_ua4 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 jak mnie w szpitalu nie zostawia we wtorek to sie zjawie :decayed:oczywiscie jesli wstep wolny
addassko Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Hello Synki i Synczyce jak tam się zapowiada frekwencja na wtorek może bym Was odwiedził dawno nie byłem hahhaha co byście na mała sesje powiedzieli jak pogoda dopisze synek wpadej do nos a sesyjka kosztuja z naszymi furkami ale pogadamy we wtorek :naughty: ---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:30 ---------- jak mnie w szpitalu nie zostawia we wtorek to sie zjawie :decayed:oczywiscie jesli wstep wolny zapraszamy a wstep tym razem wolny bedzie bo przed swietami to sie dobrze "wbiles"
seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Hello Synki i Synczyce jak tam się zapowiada frekwencja na wtorek może bym Was odwiedził dawno nie byłem hahhaha co byście na mała sesje powiedzieli jak pogoda dopisze synek wpadej do nos a sesyjka kosztuja z naszymi furkami ale pogadamy we wtorek :naughty: ---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:30 ---------- jak mnie w szpitalu nie zostawia we wtorek to sie zjawie :decayed:oczywiscie jesli wstep wolny zapraszamy a wstep tym razem wolny bedzie bo przed swietami to sie dobrze "wbiles" :grin::grin:
addassko Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 jak nie doszły to przesyłam najwazniejsze :decayed:
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Addassko doszły doszły.... tylko na złego maila patrzyłem... dopiero się kapłem niedawno że innego Ci podałem Dzięki.... Jeszcze ktoś mi robił wtedy zdjęcie, stał koło Ciebie wtedy, ale nie pamiętam kto....
Rekomendowane odpowiedzi