Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Elo po spociku w GL ... Kędzior dajesz foty B5 Lambo ... :whistling: bo juz cały sosnowiec chuczy ... sprawa lambo juz jest zamknieta i lambo juz nie jest lambo hehe ---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ---------- dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6 no rozglądam się ale te ceny mnie przerażają chyba sie bedzie trzeba przesiasc na inna marke
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Elo po spociku w GL ... Kędzior dajesz foty B5 Lambo ... :whistling: bo juz cały sosnowiec chuczy ... sprawa lambo juz jest zamknieta i lambo juz nie jest lambo hehe Szkoda ze fotek nie dałeś .. wymieniłes zawiasy ??? Co z tymi chcesz sprzedać ??? No to pyrsk w te Swieta ... psssyyyttt Żywiec
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kędzior, startujesz na klubowicza ?
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6 no rozglądam się ale te ceny mnie przerażają jeżeli szukasz fajnej B6, 1.9 w silne - to 9000Eur musisz dać nie chcę diesla jak będę brał................................w odległej przyszłości to celuję w 3 silniki benzynowe
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kędzior, startujesz na klubowicza ? nie a czemu pytasz? Elo po spociku w GL ... Kędzior dajesz foty B5 Lambo ... :whistling: bo juz cały sosnowiec chuczy ... sprawa lambo juz jest zamknieta i lambo juz nie jest lambo hehe Szkoda ze fotek nie dałeś .. wymieniłes zawiasy ??? Co z tymi chcesz sprzedać ??? No to pyrsk w te Swieta ... psssyyyttt Żywiec to nie moje auto wiec wiesz...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jaką chcesz bene do B6 ? no jak jaką 2.0 :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jaką chcesz bene do B6 ? no jak jaką 2.0 :polew: :polew::polew:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jaką chcesz bene do B6 ? no jak jaką 2.0 :polew: szacun
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 2.0 To już jest fest kolumbryna ...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 2.0 To już jest fest kolumbryna ... fakt zapomniałem, że b6 wychodziło w 1.6
hubtychy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to psyyyt pod te święta. Jeszcze dziś i jutro mogę sobie pozwolić a później przechodzę na abstynencję
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to psyyyt pod te święta.Jeszcze dziś i jutro mogę sobie pozwolić a później przechodzę na abstynencję :polew::polew::polew::polew::polew::polew: aleeeeeeeeeeeeee pier**lisz
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to psyyyt pod te święta.Jeszcze dziś i jutro mogę sobie pozwolić a później przechodzę na abstynencję :polew::polew::polew::polew::polew::polew: aleeeeeeeeeeeeee pier**lisz
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nikt nie pije a wszyscy piją ... no to pyrsk ... :polew::polew:
hubtychy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to psyyyt pod te święta.Jeszcze dziś i jutro mogę sobie pozwolić a później przechodzę na abstynencję :polew::polew::polew::polew::polew::polew: aleeeeeeeeeeeeee pier**lisz No niestety jak to mówił były prezydent "Nie chcem ale muszem " Nowa praca,nowe miejsce,nowi ludzie- trzeba się pokazać z lepszej strony
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 max o 12 zdupiam bo o 3:30 wstaję Czemu tak wcześnie wstajesz ??? Poyebało Cie ???
Rekomendowane odpowiedzi