Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 życie jets trudne Bania? jest trudne... a banie jest jutro walę na BB i Krk kórwa ale się najebałem ---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=8cIrqB-L3qw
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No życie jest trudne... Nie zawsze można pić!
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nic na to nie mogę lecę ostro jak brzytwa...śląskie hahary będą piły wódkę z brytwan
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 :hi:w ten zmrożony poniedziałek ,jak tu dziś te kobitki polewać jak tam - na dworze
Grisza79 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja już zacząłem poranne lanie wodą.... pierwsze ofiary już mam na koncie.... Nie ma to jak obudzić spiącego 8 latka zimną wodą
A4 Mario Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja już zacząłem poranne lanie wodą.... pierwsze ofiary już mam na koncie.... Nie ma to jak obudzić spiącego 8 latka zimną wodą Grisza mam nadzieje że Ci sie nie poyeb... i to była dziewczynka a nie młodszy brat ... :polew::polew::polew::polew:
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 siemacie, nom to chlusniem bo usniem
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 siemacie, nom to chlusniem bo usniem chlor
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 siemacie, nom to chlusniem bo usniem chlor to bylo takie nawiazanie do dyngusa ja zero alko
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja tam polewam z Wiktorem kogo się da na drugi rok muszę zainwestować w porządną sikawkę dla niego
Rekomendowane odpowiedzi