akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jest fciul rzeczy do kupienia, ale raczej takich nierotujących np. dywanieki welurowe do B6, B7, Passata w kolorze beżu czy jakimś innym ujowym w cenie 20 zł zorganizuj takie do b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zmykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jest fciul rzeczy do kupienia, ale raczej takich nierotujących np. dywanieki welurowe do B6, B7, Passata w kolorze beżu czy jakimś innym ujowym w cenie 20 zł Dajesz mi lampke podsufitówke do W8 ... jest tam???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chwilę się drzemnę po robo. P.S. Stanley nie udało się bo musiałem wyjść na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jeszcze parę godzin i 10 dni wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 w ten piękny pierwszy słoneczny dzień długiego weekendu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chwilę się drzemnę po robo. P.S. Stanley nie udało się bo musiałem wyjść na jakiś czas. to nic, przynajmniej laska nie miała stresu przed wylotem ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- morgen ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- Miszka, felgi zamówione, zobaczymy co z tego będzie. Są jeszcze takie: 7.0J x 16" ET46 ( wersja zimowa do B8, więc pewnie otwór też 66,5) cena ok 250zł ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- chce ktoś relingi do B6/B7 sedan ? 220zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Stan daj znaka czy bylyby dywaniki welur do mnie w jakims ciemnym kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Stasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Stan daj znaka czy bylyby dywaniki welur do mnie w jakims ciemnym kolor jakieś zamówiłem do B6, obadamy co to w ogóle przyjdzie ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Stasiu mam nadzieję, że będą jeździły w Golfie no i mam nadzieję, że te fele przyjdą do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Stan daj znaka czy bylyby dywaniki welur do mnie w jakims ciemnym kolor jakieś zamówiłem do B6, obadamy co to w ogóle przyjdzie ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Stasiu mam nadzieję, że będą jeździły w Golfie no i mam nadzieję, że te fele przyjdą do mnie no ja je do Golfa chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chwilę się drzemnę po robo. P.S. Stanley nie udało się bo musiałem wyjść na jakiś czas. to nic, przynajmniej laska nie miała stresu przed wylotem Nawet nie podeszłem tam na chwilę żeby ją obczaić. :nagry: Stan daj znaka czy bylyby dywaniki welur do mnie w jakims ciemnym kolor jakieś zamówiłem do B6, obadamy co to w ogóle przyjdzie ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Stasiu mam nadzieję, że będą jeździły w Golfie no i mam nadzieję, że te fele przyjdą do mnie no ja je do Golfa chcę A we wtorek mówił, że nic do niego nie dokłada! NAwet dekielków do felg, których brakuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pany leci ktos w Niedziele od was na Kamień Śąski na 1/4 mili ???????? Dla myślących nad wspólnym wypadem info że o 8:15 lecimy z zjazdu z A4 na Knurów na parkingu na prosto zjazdu czyli Serwisu Scani ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jutro to ja idę na wesele więc w niedzielę będę raczej niedostępny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi