Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 Jest cos takiego jak dystanse zmieniające rozstaw srub ... trocha wiocha ... ale co tam to tylko Gulf ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 Jest cos takiego jak dystanse zmieniające rozstaw srub ... trocha wiocha ... ale co tam to tylko Gulf ... Tylko do tego musi być odpowiednie ET felgi bo takie dystanse to min 20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Miszka ty je chcesz do golfa poważnie. Bo jeśli tak to cię zmartwię, golf ma 5x100 a nie 5x112 Jest cos takiego jak dystanse zmieniające rozstaw srub ... trocha wiocha ... ale co tam to tylko Gulf ... Tylko do tego musi być odpowiednie ET felgi bo takie dystanse to min 20mm Wiem ... troche rzeźby i bedzie OK ... rezacz ... ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ---------- A tak serio to pewnie bierze na przyszłość ... ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ja pier**lę przecież wiem, że Golf ma 5x100 biorę je na handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 siemanko noi weekend krotki bo krotki ale zapowiada sie intensywnie ja pier**lę przecież wiem, że Golf ma 5x100 biorę je na handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 wybiera sie ktos na Gliwice dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 TAK Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A będzie grill bo jak tak to może się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A będzie grill bo jak tak to może się wybiorę Tego nie wiem... to zawsze spontany są... ale raczej bym obstawiał zajebistego kebaba lub KFC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To pier**le fast foody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 po robocie i zarazem przed robota idę w kimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? :polew: a teraz na poważnie, nie masz drugiego pilota ? albo jak wiesz jak otworzyć maskę od zewnątrz auta to ją otwórz i odepnij i wepnij klemę z aku to się powinno otworzyć, ja tak robiłem u siebie w B5 albo w B4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Śmieszne fcuil! Dziś się z tym już nie będę pierdo... bo mi się nie chce ale jutro muszę coś wymyślić choć żadnego pomysłu nie mam! Może cza bedzie jakiegoś złodzieja zatrudnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? no.... toś pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 kezor wali fuchy w cholowaniu aut wczoraj jak jezdzilem na mopliku to go widzialem na panewnikach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Qrrwa nie mogę otworzyć samochodu! Bateria padła w pilocie a wkładkę w zamku mam zaebaną i chooojj!!!! Zna ktoś jakiś pomysł żeby dostać się do środka samochodu bez wybijania szyby? no.... toś pokazał No co zrobisz! Pilot się rozkodował i cza go przyuczyć ale pierw cza się dostać do środka! kezor wali fuchy w cholowaniu aut wczoraj jak jezdzilem na mopliku to go widzialem na panewnikach:wink:Cholowania to ja nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 moze swiadczy jeszcze inne uslugi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A może są w studni? Pożyczyłem furkę i spiżdżam do robo a później wolne do 8go maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi