tomaszstn Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 luzik ale napisac co o tym myslicie - ja zmykam na 18-ta do robo rano poczytam co zostalo wymyslone Siemanko Ja jak na dzień dzisiejszy jestem za, mam nadzieję że nic mi nie wypadnie i z miłą chęcią się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja niestety odpadam bo mam w wtorek jechac na jednosladzie na jakas wycieczke:jerk: ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- ale pomysl zacny:decayed: ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- ale pomysl zacny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Adaśkoo za***isty pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja we wtorek wyjeżdżam więc mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Stan jak tam fele dotarły już ? ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 raczej nie, dam Ci znać jak będę coś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 siema i wrocilem z wesela bylo grubo, niestety juz powrot do szarej rzeczywistosci spam nadrobie jutro PS. fajnie sie jezdzi mesiem CLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 siema i wrocilem z wesela bylo grubo, niestety juz powrot do szarej rzeczywistoscispam nadrobie jutro PS. fajnie sie jezdzi mesiem CLS noo jeździłem takim 350 w dieslu i całkiem całkiem - co prawda to nie to co Golf ale może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sie Manko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 siemacie, i dzien w pracy zaliczony. gdzie jedziesz Stasiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 elo Ziomale, próbowałem się wbić ostatnio na spota ale się okazało że was gdzieś wywiało. ... a szukać mi się nie chciało /... może wkońcu mi się uda was odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To jak robimy lenie tego spota jutro wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 siemacie, i dzien w pracy zaliczony. gdzie jedziesz Stasiu? DW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To jak robimy lenie tego spota jutro wcześniej ? no wlasnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi