PiterA4 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? Bo jak byłem u twojej w sobote to nie chciała powiedzieć możliwe mam jej dosyć więc pojechałem z kochanką miszka w turcji http://www.youtube.com/watch?v=EL8wAgAj3fQ&feature=g-hist
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? Bo jak byłem u twojej w sobote to nie chciała powiedzieć możliwe mam jej dosyć więc pojechałem z kochanką tą z Toyoty ?
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? Bo jak byłem u twojej w sobote to nie chciała powiedzieć możliwe mam jej dosyć więc pojechałem z kochanką tą z Toyoty ? :polew::polew: ona ma już Passata
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Piter muzyka mega dobrze ze nie podjezdzasz na spota z muza na fulla
PiterA4 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Piter muzyka mega dobrze ze nie podjezdzasz na spota z muza na fulla to sobie puszczam przed jazda na motorze:grin: ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- dobra zmykam trzymcie sie:wink: ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- dobra zmykam trzymcie sie:wink:
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 bajo chłopaki to który jest u kogo ? najpierw tak sobie jeździcie na moto, a później.... hmmm...
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Piter muzyka mega dobrze ze nie podjezdzasz na spota z muza na fulla muza jak muza ale choreografia na złomie
addassko Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 :decayed: akjam czwartek okolo 15.30 bym był :wink: ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- skromny Adaś czemu Cie dzis nie bylo
GRYFI Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 dziś nie wpadłem do was więc pewnie pełno aut się zjechało? jutro zapraszamy do nas
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 skromny Adaś czemu Cie dzis nie bylo nie mam klekota od tygodnia porysowałem go na autobusie
Rekomendowane odpowiedzi