Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 to zajedź na czerwonych niemieckich ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- mam komplecik ...użyczę Ci jebłemmmmmmmmmmmm :polew::polew::polew::polew: no na czerwonych niemieckich wcale nie jebią fur
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Najlepszy mecz jeżeli chodzi o defensywę na tych mistrzostwach, jestem pełen podziwu... ( mam oczywiście na myśli Portugalię) Świetna gra drugiej linii, przesuwanie się w kierunku piłki, asekuracja itp Chyba dawno Hiszpania nie miała tylu niecelnych podań w ciągu meczu..pierwszy celny strzał po godzienie gry... Mam nadzieję, że Hiszpania odpadnie:decayed:
pajda Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Najlepszy mecz jeżeli chodzi o defensywę na tych mistrzostwach, jestem pełen podziwu... ( mam oczywiście na myśli Portugalię) Świetna gra drugiej linii, przesuwanie się w kierunku piłki, asekuracja itp Chyba dawno Hiszpania nie miała tylu niecelnych podań w ciągu meczu..pierwszy celny strzał po godzienie gry... Mam nadzieję, że Hiszpania odpadnie:decayed: ja chce oglądać bramki a nie super grę defensywna. ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- a jednak finał hiszpania - niemcy
danielom Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 felunek sie znudzil? dostales wizytowke?
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 [...]a jednak finał hiszpania - niemcy Tego to bym nie był taki pewny. Zobaczymy co dziś pokażą Włosi?
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 [...]a jednak finał hiszpania - niemcy Tego to bym nie był taki pewny. Zobaczymy co dziś pokażą Włosi? niemiecki walec przejedzie po makaronach, zostanie po nich lazania
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 [...]a jednak finał hiszpania - niemcy Tego to bym nie był taki pewny. Zobaczymy co dziś pokażą Włosi? niemiecki walec przejedzie po makaronach, zostanie po nich lazania gdzieś to wyczytał ? choć to prawda
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 jadę zaraz hamować motor w Ratka motocykle zrobili promocję i za free to dziś robią zobaczymy czy trzyma serię
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 [...]a jednak finał hiszpania - niemcy Tego to bym nie był taki pewny. Zobaczymy co dziś pokażą Włosi? niemiecki walec przejedzie po makaronach, zostanie po nich lazania gdzieś to wyczytał ? choć to prawda Ja bym Włochów jednak nie skreślał od razu na starcie.
Rekomendowane odpowiedzi