oprych Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie Ja dzis nie dam rady dojechać na spota musicie sobie zorganizowac grilla i węgiel no chyba że poczekacie na rozpalenie ognia do max 20:15 Jeżeli nie to życzę udanego spota
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie Ja dzis nie dam rady dojechać na spota musicie sobie zorganizowac grilla i węgiel no chyba że poczekacie na rozpalenie ognia do max 20:15 Jeżeli nie to życzę udanego spota ja tam mogę poczekać
addassko Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie Ja dzis nie dam rady dojechać na spota musicie sobie zorganizowac grilla i węgiel no chyba że poczekacie na rozpalenie ognia do max 20:15 Jeżeli nie to życzę udanego spota ja tez
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 szamam obiad i na koło widzimy się na spocie
akjam Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 audi poszła do żyda Widziałem Cię wczoraj Bulczas niedaleko AirPortu. Witajcie Ja dzis nie dam rady dojechać na spota musicie sobie zorganizowac grilla i węgiel no chyba że poczekacie na rozpalenie ognia do max 20:15 Jeżeli nie to życzę udanego spota ja tez A ja nie. Do zoba na spocie.
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 A no byłem tam niedaleko brat ma sklep i mieszka w tamtych rejonach
stanley Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 pojechał ktoś? bo dopiero dotarłem do dom
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 pewnie pija deszczowke i jedza mokrego wuszta:decayed:
oprych Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Dopiero wyszlem z pracy pewnie i tak na grilla nikt nie czekał przy takiej pogodzie.
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 wątpię żeby im pozwolili rozpalić grilla na podziemnym
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 siemka, ja dopiero wrocilem od keżora, niedali my rady dojechac na spota
A4 Mario Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Dziękujem za spota ... pogoda byla OK akurat nie lało a zamiast byle jakiego grila była kolacja w ekskluzywnej restauracji pod złotymi łukami na którą po zakupach tenisowych w Go Sport nie było mnie juz stać i pojechałem do domu ... ale jutro na kort i ogien ... :polew::polew::polew::polew: Także dzięki ... a co do tych malych autek to serio sie zastanawiam ... bo na wczasy i tak sie lata fligrami a do poruszania do pracy i po mieście styka a koszty utrzymania wrecz zerowe w porównaniu do używanego TDi ... Miszka ucałowali Cie z jezyczkiem odemnie ??? Kazałem im ...
stanley Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 fajnie było, addassko - jesteś przec**jem
Rekomendowane odpowiedzi