Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie nie wybiera się ktoś do sklepu Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Expert ? Dwie małe rzeczy bym potrzebował ja jutro będę w Kato ale jak później z odbiorem ? jutro jadę do Zakopca więc mógłbym komuś w BB zostawić
hubtychy Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 No i znów Maleńczuk mnie rozjebał :kox::kox: A teraz psyyyt :decayed::decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie nie wybiera się ktoś do sklepu Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Expert ? Dwie małe rzeczy bym potrzebował ja jutro będę w Kato ale jak później z odbiorem ? jutro jadę do Zakopca więc mógłbym komuś w BB zostawić Kurka teraz patrzę że tego jednego produktu już niema, więc zakupy odpadają Dzięki za chęci
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie nie wybiera się ktoś do sklepu Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Expert ? Dwie małe rzeczy bym potrzebował ja jutro będę w Kato ale jak później z odbiorem ? jutro jadę do Zakopca więc mógłbym komuś w BB zostawić Kurka teraz patrzę że tego jednego produktu już niema, więc zakupy odpadają Dzięki za chęci luzik
pajda Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/ może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa?
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu
pajda Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu mowa o module C czy o wszystkich grupach modułu mowisz Na dzień dzisiejszy tel mam z systemem android.
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu mowa o module C czy o wszystkich grupach modułu mowisz Na dzień dzisiejszy tel mam z systemem android. O module C, bo jak dobrze pamiętam to też mam właśnie taki.
pajda Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu mowa o module C czy o wszystkich grupach modułu mowisz Na dzień dzisiejszy tel mam z systemem android. O module C, bo jak dobrze pamiętam to też mam właśnie taki. a ten moduł jest bardzo rozbudowany czy okrojony? masz kontakty w navi itp? a ile dałeś? czy cena 350 jest dobra?
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu mowa o module C czy o wszystkich grupach modułu mowisz Na dzień dzisiejszy tel mam z systemem android. O module C, bo jak dobrze pamiętam to też mam właśnie taki. a ten moduł jest bardzo rozbudowany czy okrojony? masz kontakty w navi itp? a ile dałeś? czy cena 350 jest dobra? Tak jak pisałem wcześniej, różne tel. miałem i różnie to działało. Z andkiem niema problemu i chyba wszystko jest (ks. adresowa, poł. przychodzące/wychodzace/nieodebrane....). Nic nie dałem, bo miałem z fabryki
addassko Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/allb6-b7-modul-blutka-c-high-wraz-mikrofonem-okablowaniem-238300/może ktoś doradzić jaki moduł trzeba kupić żeby był dobry? czy ten z literą C jest dobry czy lipa? Zależy jaki masz telefon i jaki soft. Windows - działa średnio Symbian - prawie wogóle Android - bez problemu mowa o module C czy o wszystkich grupach modułu mowisz Na dzień dzisiejszy tel mam z systemem android. O module C, bo jak dobrze pamiętam to też mam właśnie taki. a ten moduł jest bardzo rozbudowany czy okrojony? masz kontakty w navi itp? a ile dałeś? czy cena 350 jest dobra? Tak jak pisałem wcześniej, różne tel. miałem i różnie to działało. Z andkiem niema problemu i chyba wszystko jest (ks. adresowa, poł. przychodzące/wychodzace/nieodebrane....). Nic nie dałem, bo miałem z fabryki jesli masz system w tel andro to wszystko bedzie Ci smigac az milo
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 siema, na sportowo kondycyjnie prawie wytrzymalem
stanley Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 siema, na sportowo kondycyjnie prawie wytrzymalem przyznam Ci, że zapierdalałeś ale nie doceniła Cię drużyna
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 siema, na sportowo kondycyjnie prawie wytrzymalem przyznam Ci, że zapierdalałeś ale nie doceniła Cię drużyna nom w porownaniu z zatorem to niebo a ziemia hehe chociaz gdybym lyknal browarka to bylo by mi jeszcze lepiej hehe a no o tych kolesiach to nawet niebede mowil, nastepnym razem robimy sklad klubowy a nie koszulkowy PS. twoi tez ci niedali blysnac
akjam Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Siemka z wieczora Jak kondycja Pany? Ja dziś byłem na siłce i łapy mi chyba odpadną.
stanley Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 siema, na sportowo kondycyjnie prawie wytrzymalem przyznam Ci, że zapierdalałeś ale nie doceniła Cię drużyna nom w porownaniu z zatorem to niebo a ziemia hehe chociaz gdybym lyknal browarka to bylo by mi jeszcze lepiej hehe a no o tych kolesiach to nawet niebede mowil, nastepnym razem robimy sklad klubowy a nie koszulkowy PS. twoi tez ci niedali blysnac ja grałem jak Hiszpania na euro - ekonomicznie czas spać
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 to rubo Pany bo ja na urodzinach byłem...nie muszę chyba opisywać
Rekomendowane odpowiedzi