stanley Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzięki za spota Arturro, spróbuj tutaj, bdb mechanik, może jak nie on, to kogoś poleci CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes
pajda Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzięki za spota Arturro, spróbuj tutaj, bdb mechanik, może jak nie on, to kogoś poleci CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes ja polecam chodz terminy z pewnoscia bede odległe pozdro
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to
Kędzior Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to 3500 str stawiasz
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to 3500 str stawiasz dokładnie FLACHA ALBO LACHA
stanley Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzięki za spota Arturro, spróbuj tutaj, bdb mechanik, może jak nie on, to kogoś poleci CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes ja polecam chodz terminy z pewnoscia bede odległe pozdro jak auto? teraz jak w lodówce ? ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to 3500 str stawiasz dokładnie FLACHA ALBO LACHA yebłem
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to 3500 str stawiasz dokładnie FLACHA ALBO LACHA Miszka nie obraź się ale wolę postawić litra ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- odległe na naprawę samego sterownika??...wyciągnąłem go już z auta dziś i tak dziwne ,że nic więcej nie odpadło po tym jak ja przy tym grzebałem ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- na szczęście pod wprawnym okiem kumpla i może to przez to 3500 str stawiasz dokładnie FLACHA ALBO LACHA yebłem ja też :polew::polew:
stanley Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 pewnie Mario żałuje, że nie trafiło na niego
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 pewnie Mario żałuje, że nie trafiło na niego :laughing2::laughing2::laughing2:
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 idę w kimę bo zaczyna zalatywać pedalstwem
OKO Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 hej.Mam pytanko :znacie warsztat ,w którym mogę zregenerować sterownik abs"u ? Taki z polecenia bym potrzebował. ja rob ilem u Daneckiego jakies 2 lata temu i jest oki doki:thumbup1:
Rekomendowane odpowiedzi