H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 opuchlizna dalej jest Przyłóż liść kapusty i zejdzie ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- akjam jak pracujesz w piątek?
akjam Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 w piątek ale opuchlizna dalej jest Ty wyrwałeś zęba czy co, że tak długo Cię trzyma? siemaciezgadzam sie z miszka pogoda jest w sam raz pier**licie! Mogło by nie padać przynajmniej. Teraz jest już lepiej ale słoneczko mogłoby świecić. akjam jak pracujesz w piątek? Mam nockę w czwartek więc raczej będę dostępny. A co tam?
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 akjam jak pracujesz w piątek? Mam nockę w czwartek więc raczej będę dostępny. A co tam? Możemy Ci tego RNSa przeczyścić żebyś znowu mógł fikołki oglądać podczas jazdy Bo po południu lecę do czewy
akjam Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 akjam jak pracujesz w piątek? Mam nockę w czwartek więc raczej będę dostępny. A co tam? Możemy Ci tego RNSa przeczyścić żebyś znowu mógł fikołki oglądać podczas jazdy Bo po południu lecę do czewy No to kontakt. Lecę na piłeczkę.
stanley Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Pany, kiedy znowu jakie wspólne pijaństwo ???
diman Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Pany, kiedy znowu jakie wspólne pijaństwo ??? mniam pijaństwo idę poproszę termin, żeby nianię dograć i już tam jestem. Krolu też jest chętny gadaliśmy o tym już, może i moja by się wybrała Stasiu podaj termin i dawaj :banan:
stanley Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Pany, kiedy znowu jakie wspólne pijaństwo ??? mniam pijaństwo idę poproszę termin, żeby nianię dograć i już tam jestem. Krolu też jest chętny gadaliśmy o tym już, może i moja by się wybrała Stasiu podaj termin i dawaj :banan: ja tam jestem otwarty na propozycję termin i strój dowolny
diman Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Pany, kiedy znowu jakie wspólne pijaństwo ??? mniam pijaństwo idę poproszę termin, żeby nianię dograć i już tam jestem. Krolu też jest chętny gadaliśmy o tym już, może i moja by się wybrała Stasiu podaj termin i dawaj :banan: ja tam jestem otwarty na propozycję termin i strój dowolny no to musi być jakaś sobota ma się rozumieć no i trzeba znaleśc jakiś park tam bliżej waszej mieściny co by jeszcze skoczyć na jakieś balety
addassko Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 akjam jak pracujesz w piątek? Mam nockę w czwartek więc raczej będę dostępny. A co tam? Możemy Ci tego RNSa przeczyścić żebyś znowu mógł fikołki oglądać podczas jazdy Bo po południu lecę do czewy ja tez sie pisze bankowo wkoncu co Ty na to ?? :decayed:
stanley Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 z czymś się nie zgaszasz ? coś Ci nie pasuje ? hehe
pajda Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Strona główna ť polykaj.pl :decayed: masz kompleksy stasiu ? hehe
stanley Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Strona główna ť polykaj.pl :decayed: masz kompleksy stasiu ? hehe nie mam żadnych, wklejam linki, które ożecie pokazać żonie/dziewczynie....
oprych Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 " NIC nie wyraża "kocham Cię" lepiej niż połykanie ciepłego, kremowego ładunku Twojego mężczyzny. Od erekcji do wystrzału, robienie loda nie jest w pełni kompletne bez połknięcia spermy." zacytuj to Basi a robaczysz jak wyglada celibal - ale bedziesz mial wieksze bicepsy
stanley Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 " NIC nie wyraża "kocham Cię" lepiej niż połykanie ciepłego, kremowego ładunku Twojego mężczyzny. Od erekcji do wystrzału, robienie loda nie jest w pełni kompletne bez połknięcia spermy."zacytuj to Basi a robaczysz jak wyglada celibal - ale bedziesz mial wieksze bicepsy czytam jej cały czas na głos i mamy niezły polew
Rekomendowane odpowiedzi