diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to ciachnę sobie desperadosa i będzie gites
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 ja oglądam Ojca Chrzestnego i nigdzie się dziś nie ruszam, rano jadę z autem obadamy co tam wyjdzie dobrze, że mi przypomniałeś także Diman jakby to powiedzieć dziś nie ma baletów wszyscy walą po chatach też dobrze ja tam zapasik mam ale jakoś nie lubię pic samemu a moja poszła już spać to się napiję z wami pyrsk
Adrenalina Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to pyrsk to gdzie mam podjechać, gdzie się wybieramy jak już tak zagadujecie:naughty: siema Diman:hi: j**any stary ale jaki krzepki mówiłem, że mam smaka na jakieś balety siemano wszystkim Czesc Dimek, czesc wszyscy Trzeba by kiedyś 'sprzedać' potomstwo dziadkom i wyskoczyć gdzieś na klubowe balety
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 to kiedy przyszły piątek ? to może by więcej osób podjechało....Zory/Rybnik/Gliwice
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to pyrsk to gdzie mam podjechać, gdzie się wybieramy jak już tak zagadujecie:naughty: siema Diman:hi: j**any stary ale jaki krzepki mówiłem, że mam smaka na jakieś balety siemano wszystkim Czesc Dimek, czesc wszyscy Trzeba by kiedyś 'sprzedać' potomstwo dziadkom i wyskoczyć gdzieś na klubowe balety siema Laska kopę lat no ja jestem już przygotowany tylko dajcie znać kiedy i idziemy
Adrenalina Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Ze mną jak z dzieckiem... Za raczkę i do baru
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 to kiedy przyszły piątek ? to może by więcej osób podjechało....Zory/Rybnik/Gliwice kurde w przyszłą sobotę ja muszę iść do roboty mam przeprowadzkę bazy w inne miejsce i mam to już zaklepane ale sobota jak najbardziej
Adrenalina Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to pyrsk to gdzie mam podjechać, gdzie się wybieramy jak już tak zagadujecie:naughty: siema Diman:hi: j**any stary ale jaki krzepki mówiłem, że mam smaka na jakieś balety siemano wszystkim Czesc Dimek, czesc wszyscy Trzeba by kiedyś 'sprzedać' potomstwo dziadkom i wyskoczyć gdzieś na klubowe balety siema Laska kopę lat no ja jestem już przygotowany tylko dajcie znać kiedy i idziemy Ale Kasiulke też musisz zabrać
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 może być sobota ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- ale jutro
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 wiem, że Krolu jest chętny może Pucki by się wybrali może Gregor kurde jak za dawnych czasów ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- może być sobota---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- ale jutro może byc jutro czemu nie :kox:
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to może wtorek po spocie albo najlepiej już w trakcie
stanley Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 tylko nie u nas na chacie, nie mamy już dywanów więc nie ma czego spalić
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to pyrsk to gdzie mam podjechać, gdzie się wybieramy jak już tak zagadujecie:naughty: siema Diman:hi: j**any stary ale jaki krzepki mówiłem, że mam smaka na jakieś balety siemano wszystkim Czesc Dimek, czesc wszyscy Trzeba by kiedyś 'sprzedać' potomstwo dziadkom i wyskoczyć gdzieś na klubowe balety siema Laska kopę lat no ja jestem już przygotowany tylko dajcie znać kiedy i idziemy Ale Kasiulke też musisz zabrać oki masz to u mnie jak w banku coś wstępnie już o tym gadaliśmy tylko konkret termin i ogień
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 ja się dostosuje zobaczymy czy będą jeszcze jacyś chętni
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 tylko nie u nas na chacie, nie mamy już dywanów więc nie ma czego spalić może byc u nas ale jak my się na te balety dostaniemy cza znaleśc jakiś konkret park i tam walić sake:wink: ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- ja się dostosuje zobaczymy czy będą jeszcze jacyś chętni moi znajomi tez coś zagadywali wiec może ich zapytam
stanley Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 zaobaczcie tylko 2:03 :polew: Top 10 wrong place, wrong time - YouTube
Adrenalina Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 tylko nie u nas na chacie, nie mamy już dywanów więc nie ma czego spalić może byc u nas ale jak my się na te balety dostaniemy cza znaleśc jakiś konkret park i tam walić sake:wink: Haha... jak niegrzecza młodzież
diman Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 tylko nie u nas na chacie, nie mamy już dywanów więc nie ma czego spalić może byc u nas ale jak my się na te balety dostaniemy cza znaleśc jakiś konkret park i tam walić sake:wink: Haha... jak niegrzecza młodzież nooooo:kox::kox:
Rekomendowane odpowiedzi