Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 no Stasiu jak taka okazja to nie mogę się nie napić pyrsk kielon pod ten roczek
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja też jednego małego szykuję do wlania w gardziel w takim razie
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 niezłe pato na tym wątku jak zawsze gorzała, dziwki i ćpanie
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......?
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 to kaj mnie widziałes? No z mikołowa jechałem to jechalem troche kościuszki i zjechałem na ligote
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Siema siema pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 to kaj mnie widziałes? No z mikołowa jechałem to jechalem troche kościuszki i zjechałem na ligote no widzisz na wlocie do Kato na wysokości szkoły policyjnej i salonów samochodowych - podupiałeś nawet trochę , ja na Miko leciałem
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Siema siema pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki Ty masz blachy SM 49......? no SM49258 to kaj mnie widziałes? No z mikołowa jechałem to jechalem troche kościuszki i zjechałem na ligote no widzisz na wlocie do Kato na wysokości szkoły policyjnej i salonów samochodowych - podupiałeś nawet trochę , ja na Miko leciałem a na moto leciałeś czy osobówką? trzeba było mrugnąć a jak VW?
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 pajda - osobówką firmówką ale ciąłeś nawet więc tylko zobaczyłem, że s-line i blachy SM49.... swoją drogą nieźle katujesz tego hebla cena dalej jest 25k ?
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 pajda - osobówką firmówką ale ciąłeś nawet więc tylko zobaczyłem, że s-line i blachy SM49.... swoją drogą nieźle katujesz tego hebla cena dalej jest 25k ? hehe no co ty gadasz jak katuje do 3 tys obrotów - a to masz 160km/h wiec jakie katowanie, jak ten silnik wytrzymuje milion kilometer:decayed: 32k i oddam w dobre rece
Kędzior Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 siemanko uwaga Mario uwazaj na autko, dzisiaj kumplowi probowali za***ac seata leona, na szczescie im sie nie udalo, uszkodzili lekko drzwi i cala stacyjke ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- pajda - osobówką firmówką ale ciąłeś nawet więc tylko zobaczyłem, że s-line i blachy SM49.... swoją drogą nieźle katujesz tego hebla cena dalej jest 25k ? hehe no co ty gadasz jak katuje do 3 tys obrotów - a to masz 160km/h wiec jakie katowanie, jak ten silnik wytrzymuje milion kilometer:decayed: 32k i oddam w dobre rece jak bys mial q to bym sie z toba zamienil
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 siemano i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 siemano i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę szczerze jebie mnie to, jak będzie cyna idę ale nie będę sztucznie nakręcał tematu....widać nikt nie czuje takiej potrzeby ja jutro z rana jadę na kole na Krk do brata i wieczór ma wolny
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No i wszystko jasne, piszemy się na jutro, chętnie się ściulam Konkrety, co gdzie i kiedy, no i ile wódki zabrać
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- No i wszystko jasne, piszemy się na jutro, chętnie się ściulam Konkrety, co gdzie i kiedy, no i ile wódki zabrać Pucek nie licz na wiele - stawiam zerowy odzew i c**j - same dziady na SK ten wątek kuleje jak i SG od kilku miesięcy
Rekomendowane odpowiedzi