Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Liczę na to że impreza wypali, jestem dobrej myśli, tym bardziej że nie tylko mnie suszy
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 siemano i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę szczerze jebie mnie to, jak będzie cyna idę ale nie będę sztucznie nakręcał tematu....widać nikt nie czuje takiej potrzeby ja jutro z rana jadę na kole na Krk do brata i wieczór ma wolny no to pijem jutro choćby w parku ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- no więc pewni są Pucek z Anią Diman z Kaśką znajomi Dimana i ich koleżanka Gregor dojedzie do klubu Krolu ale nic pewnego Miszka Ktoś jeszcze chętny ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- dobra zastanówcie się jutro tu zajrzę i najwyżej się dogadamy mój nr znacie więc dzwonić a teraz idę odespać ta jutrzejszą imprezę
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Diman, tak jak gadałem, jak jutro uda nam się załatwić nocleg dla Ali u dziadków to będziemy na 100%, czyli na 99% będziemy
Kędzior Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja moze bede ale niejestem pewien bo w niedziele musze isc do roboty ---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- poszedl bym na ich koncert, oni chyba podkladaja glosy lub wymyslaja te bajeczki typu kapitan bomba, kon rafal itp
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 WiTTam ja moze bede ale niejestem pewien bo w niedziele musze isc do roboty ---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- poszedl bym na ich koncert, oni chyba podkladaja glosy lub wymyslaja te bajeczki typu kapitan bomba, kon rafal itp dokładnie to są oni
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 WiTTam ja moze bede ale niejestem pewien bo w niedziele musze isc do roboty ---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- poszedl bym na ich koncert, oni chyba podkladaja glosy lub wymyslaja te bajeczki typu kapitan bomba, kon rafal itp dokładnie to są oni to pelen szacun chcialbym sie z nimi napic
OKO Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 siemano i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę szczerze jebie mnie to, jak będzie cyna idę ale nie będę sztucznie nakręcał tematu....widać nikt nie czuje takiej potrzeby ja jutro z rana jadę na kole na Krk do brata i wieczór ma wolny no to pijem jutro choćby w parku ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- no więc pewni są Pucek z Anią Diman z Kaśką znajomi Dimana i ich koleżanka Gregor dojedzie do klubu Krolu ale nic pewnego Miszka Ktoś jeszcze chętny ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- dobra zastanówcie się jutro tu zajrzę i najwyżej się dogadamy mój nr znacie więc dzwonić a teraz idę odespać ta jutrzejszą imprezę ja tez bede kto chciałby robić za mojego drivera dzisiaj w nocy ???????:decayed:
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udanej imprezki życzę. Spiżdżam i do zoba za 2 tygodnie...
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A więc do tych co chcą imprezować dzisiaj my czyli Kasia i Diman, Ania i Pucek moi znajomi i ich koleżanka Gregor dojedzie bez pośrednio do klubu pijemy u mnie jak ktoś jeszcze chętny to zapraszam do nas potem śmigamy do Katowic zarzucić jakiś klub jeszcze nie wiadomo jaki ale to się wykombinuje na miejscu. Widziałem, że Oko chętny jakoś się musimy zgadać na komórce odezwę się do ciebie chyba, że masz ochotę podjechać do mnie to zapraszam ale musisz jakoś się potem do kato dostać Miszka do ciebie też zadzwonię chyba że wpadniesz ale tak samo potem na kato się musisz dostać zaczynamy u mnie o 19 potem kato
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i co była ta biba ja niestety i stety zostałem w KRK u bracika
Rekomendowane odpowiedzi