addassko Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Koledzy gdzie i kiedy jest jakiś spot.Podjechałbym pooglądać wasze ślicznotki No chyba ,że trzeba mieć specjalne zaproszenie lub być wtajemniczonym !? wszytsko w 1-szym poscie najblizszy wtorek Z A P R A S Z A M Y
tomaszstn Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Katowice, Gliwice, Żory, Bielsko
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Adaś kliknij do jakiegoś zielonego niech kolo dostanie żółtą nagrodę to przejdzie mu ochota na przedsiębiorczość ---------- Post dopisany at 05:14 ---------- Poprzedni post napisany at 04:29 ----------
akjam Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Adaś kliknij do jakiegoś zielonego niech kolo dostanie żółtą nagrodę to przejdzie mu ochota na przedsiębiorczość ---------- Post dopisany at 05:14 ---------- Poprzedni post napisany at 04:29 ---------- Dokładnie tak trzeba zrobić. Gość przesadził!
Kędzior Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 siemacie, jak ja k**wa nie lubie poniedzialkow helloł ty zyjesz?
szpadyzor Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jestem z Siemianowic myślę , że kato będzie najbliższe
PiterA4 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 nikt nie lubi poniedzialku:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi