Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 cfaniakował z początku ale uświadomił sobie, że nie tędy droga ale it go dojechał
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja tam wspominam urodziny Katoli w City Rocku ... można mozna tylko trzeba wkleić konkretna date i godzine odpowiednio wcześnie i molestować ludzi ... bylo wtedy super więc czemu nie mozna tego powtórzyc ??? ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Jak komuś zalezy to wpadnie bo nikt z nas nie jest mega zarobasem który ni e może sobie zorganizowac wolnego wieczoru ...
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja tam wspominam urodziny Katoli w City Rocku ... można mozna tylko trzeba wkleić konkretna date i godzine odpowiednio wcześnie i molestować ludzi ... bylo wtedy super więc czemu nie mozna tego powtórzyc ???---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Jak komuś zalezy to wpadnie bo nikt z nas nie jest mega zarobasem który ni e może sobie zorganizowac wolnego wieczoru ... można
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 No to dawac termin date i robimy cos.. to nie Tg żeby nie wypaliło ... :polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja się dostosuje ale tak ja Stasiu wolny weekend mam dopiero po nowym roku bo tak to w każdy już mam zaplanowane picie
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: yebane hanysy :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- Od poniedziałku niestety pracuję na dwie zmiany+ czasem sobota, dlatego teraz trudno mi coś prognozować. Wstępnie proponuję 19.01.2013r - dalsze szczegóły do ustalenia
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: HaDe ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 OK :grin::grin: a na TVN gruby i chudszy
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie żaluj to jakiś film o samolocie z snipsem ... :polew: ---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ---------- Tak a jak sie bzykają to ona wyobraża sobie że bzyka sie z Di Caprio ... :polew:
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę jak co dzień
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę jak co dzień Hmmm chciałbym byc jej podkładką .... :polew::polew:
Adrenalina Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę jak co dzień ...i nie wiem co tak zacieszasz
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę jak co dzień ...i nie wiem co tak zacieszasz sorry to ja się pomyliłem miało być Miszkę
Adrenalina Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 TVN 7 Ale HD czy zwykłe ?? :polew::polew: chciałem przełączyć, ale Baśka ogląda TVP2, a tam gra Denzel W. i mi nie pozwala Swoją drogą, nie wiem dlaczego ogląda ten film od 20stu minut trzymając rączki pod kołderką Ty klikasz w klawiaturę a Ona w myszkę jak co dzień ...i nie wiem co tak zacieszasz sorry to ja się pomyliłem miało być Miszkę :polew:
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 To co z ta podkładką ... MOGE BYC ????
Rekomendowane odpowiedzi