miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 głowa mnie boli i takie moje złe alter-ego mnie opanowało :evil: to pić przestań to przestanie.... :> [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 17:25_________________________________________________do spota a gliwice przybywają nie
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 bydzie ktos tam dzis lo tej 19 stej jasne, że tak
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ugabugaaa hehehe co piliśmy on pić nie musi żeby tak pisać
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehehe jestem wesołym człowiekiem alkohol jest mi zbędny aby posiadać dobry humor :> niegadałem godzine z Puckiem i od razu cały świat jest kolorowy [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 18:36_________________________________________________a ty Pucek jeszcze w domuuuuu?
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehehe jestem wesołym człowiekiem alkohol jest mi zbędny aby posiadać dobry humor :> niegadałem godzine z Puckiem i od razu cały świat jest kolorowy [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 18:36_________________________________________________a ty Pucek jeszcze w domuuuuu? Ty mendo, pisałem Ci że mam na noc!!! na pół godziny nie pojadę do kato żeby obejrzeć Twój pysk i jechać spowrotem pytam, ile razy Ty byłeś w SG? no właśnie, więc nie dyskutuj :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale ty jesteś klubowiczem a to zobowiązuję hehe a nie tylko siedzenie na różowej ławeczce niemówiłeś że masz na NOC albo mówiłeś a mi się zapomniało :gwizdanie: i niejestem menda ;( ;( ;( :polew:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale ty jesteś klubowiczem a to zobowiązuję hehe a nie tylko siedzenie na różowej ławeczce niemówiłeś że masz na NOC albo mówiłeś a mi się zapomniało :gwizdanie: i niejestem menda ;( ;( ;( :polew: pisałem, i pisałem też że jesteś menda
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zara tam bede u nich to im pokarze pucek za ciebie
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jes tu kto? Ja nie wiem czy dojade dziś na spota?!
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jes tu kto? Ja nie wiem czy dojade dziś na spota?! wszyscy na spocie :gwizdanie:
Bestia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Powitać... Nie wiem czy moge głos zabierać ale zapytam oprócz wtorków są jakieś inne spociki w Katowicach ?? ewentualnie jakies małe zlociki gdzies w pobliżu ?? chętnie bym się wprosił jako nowy... Pozdrawiam...
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Powitać... Nie wiem czy moge głos zabierać ale zapytam oprócz wtorków są jakieś inne spociki w Katowicach ?? ewentualnie jakies małe zlociki gdzies w pobliżu ?? chętnie bym się wprosił jako nowy... Pozdrawiam... Katowice -> wtorki Gliwice -> piątki wpadaj
Bestia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam... Czy poza wtorkami są jakieś jeszcze zloty ,spoty itd. ?? Chętnie się wproszę ...[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:15_________________________________________________ Oj sorry nie widziałem wcześniej odp. Dzięki za zaproszenie i postaram się w piątek zawitać do Gliwic...
wicio150 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Powitać... Nie wiem czy moge głos zabierać ale zapytam oprócz wtorków są jakieś inne spociki w Katowicach ?? ewentualnie jakies małe zlociki gdzies w pobliżu ?? chętnie bym się wprosił jako nowy... Pozdrawiam... wpadj jutro na jastrzebie http://www.a4-klub.pl/smf/najlepsze_spoty_na_slasku_jastrzebie_zory_wodzislaw_zapraszamy-t100893.0.html obczaj sobie i sie z nami wybierz jutro jedziemy tu mowil diman
Rekomendowane odpowiedzi