stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic kup se avanta PS. w benzynach tak wlasnie zamarza, gdybys mial ropniaczka to by bylo ok yebany
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic Mam taki fajny sztyft do uszczelek, też kiedyś miałem taki problem, no i znikł
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic zbiera się gdzieś woda ? może uszczelka do d*py ? No kurde nie wiem właśnie. A da się jakoś nasmarować ten magnes co otwiera klapę bo nie wiem czy to nie tego wina. W przedlifcie zacinał się ten bolec od otwierania popsikałem wd i jak ręką odjął ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic kup se avanta PS. w benzynach tak wlasnie zamarza, gdybys mial ropniaczka to by bylo ok Będziesz chciał pojeździć Q
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic zbiera się gdzieś woda ? może uszczelka do d*py ? No kurde nie wiem właśnie. A da się jakoś nasmarować ten magnes co otwiera klapę bo nie wiem czy to nie tego wina. W przedlifcie zacinał się ten bolec od otwierania popsikałem wd i jak ręką odjął a wybadałeś czy jest to wina uszczelki czy czegoś innego ?
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic nie przytrzasłeś czego w kufrze ostatnio kalpą ...może się odkształciła i woda leci do środka .... Raczej nie bo w bagażniku jeździ tylko walizka z kluczami bo audi się często psuje i ręczniki papierowe do ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic zbiera się gdzieś woda ? może uszczelka do d*py ? No kurde nie wiem właśnie. A da się jakoś nasmarować ten magnes co otwiera klapę bo nie wiem czy to nie tego wina. W przedlifcie zacinał się ten bolec od otwierania popsikałem wd i jak ręką odjął a wybadałeś czy jest to wina uszczelki czy czegoś innego ? Właśnie na 99% wydaje mi się że to wina tego przycisku do otwierania klapy bo jak naciskam to nie słychać żadnej pracy zamka. Jak dojadę do roboty otwiera się bez problemu
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? No bardzo możliwe muszę to rozebrać tylko na mrozie trochę kapa to robić
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem są tylko same po dzwonie
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic Mam taki fajny sztyft do uszczelek, też kiedyś miałem taki problem, no i znikł błyszczyk ??
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem są tylko same po dzwonie takie po dzwonie, po naprawie wyglądają lepiej jak te "delikatne stłuczki parkingowe" :naughty:
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem Zawsze można dorezać
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Styki na elektromagnesie? wymienić na nowe z ASO Wyciągnij z jakiegoś rozbitka nie mam nic z uszkodzonym tyłem Zawsze można dorezać na naszym serwisie nie oszukujemy klientów i towarzystw ubezpieczeniowych ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- czas spać
Rekomendowane odpowiedzi