pajda Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie dałem rady dziś. masz jeszcze czas, snieg niesypie do wiosny jakoś da rade objeździć , przecież u nas zima to tak jak we Włoszech
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie dałem rady dziś. masz jeszcze czas, snieg niesypie No więc luzik... Właśnie wróciłem z DG i nie było źle...
Wandet15 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie dałem rady dziś. masz jeszcze czas, snieg niesypie No więc luzik... Właśnie wróciłem z DG i nie było źle... Nie jest źle ale na osiedlach jest ślisko . Przydało by się coś w Q No to moja pierwsza zima z PJ
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 DMX "Rudolph The Red-Nosed Reindeer" - YouTube :kox::kox:
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Akurat przegladam inne wątki i tu masz przykłady felg których szukać... 10x20" et 35 on audi b7 s4. Audi A4 B7 SW fitting 9,5J ET40 19' at the rear ?
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew:
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew: Na moja odpowiedzialność... :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew: a ten drugi, to curva niby kto ? :decayed:
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew: a ten drugi, to curva niby kto ? :decayed: a skad ja mam wiedziec :grin::grin:
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew: a ten drugi, to curva niby kto ? :decayed: a skad ja mam wiedziec :grin::grin: a kto był tym pierwszym ?
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 http://img233.imageshack.us/img233/7084/dsc4237q.jpg miazdzy suty No... A nie coś tam wklejasz... Wrzucić Ci jeszcze kilka linków? Na bank cos znajdziesz...
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak bym widzial Stasia na zakupach w zabce :polew::polew: a ten drugi, to curva niby kto ? :decayed: a skad ja mam wiedziec :grin::grin: a kto był tym pierwszym ? ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi