A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nooo ja juz mam 4 pak za sobą pije 5 i koniec ... nyny ...
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 walicie do ryja ja z moja kupilek alkohol i bedziemy sie alkoholizowac ale z kultura
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Siema hub co tam u ciebie ??? a Leci pomału.Jeszcze tydzień i zjeżdżam do PL ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- walicie do ryja Jak zawsze
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 To elegancko ... moze zawitasz na spociku ...
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 To elegancko ... moze zawitasz na spociku ... No za tydzień może,ale to muszę z Pajdą zagadać czy mnie zgarnie ze sobą,bo ja bez fury będę.
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja sobie czytam ... LS czyli luksus z kreatorem dźwięku wydechu - Samochody (premiery) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl A ja zakupiłem wydech od MG żeby mój diesel ładniej buczał a tu prosze nic nie trza kupować ... i to limuzyna ...
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew: :polew::polew::polew:
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew: niemierz wszystkich swoja miara
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew: niemierz wszystkich swoja miara Hub jest tak przystojny że walenie konia mu na pewno nie grozi ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew: niemierz wszystkich swoja miara Hub jest tak przystojny że walenie konia mu na pewno nie grozi ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: No w tej chwili mi grozi:facepalm: Ale jeszcze tydzień wytrzymam
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 miss na polsacie, koniobijca :polew::polew: niemierz wszystkich swoja miara "nie mierz " pisze się osobno Ale w sosnowcu macie pewnie inne zasady ortografii :polew:
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 :polew::polew::polew::polew: Ale jakby nie sosnowiec to mieszkania od 8 pietra w góre w katosach sa raz takie drogie ... a tak połowa ceny :polew::polew::polew::polew:
hubtychy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 :polew::polew::polew::polew:Ale jakby nie sosnowiec to mieszkania od 8 pietra w góre w katosach sa raz takie drogie ... a tak połowa ceny :polew::polew::polew::polew: No tak bo powyżej 8 to z okien sosnowiec widać więc jakaś rekompensata musi być :polew:
Rekomendowane odpowiedzi