A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 wybiła godzina 00 - czas uderzyć w kimono
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę.
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę. po co? żeby CI się kontuzja odnowiła? tak, to masz rękę bezpieczną
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę. po co? żeby CI się kontuzja odnowiła? tak, to masz rękę bezpieczną Moja też jezdzi bez kijków to po ciul Ci sprawna ręka ... a browar bedzie przez słomke i dasz rade
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę. po co? żeby CI się kontuzja odnowiła? tak, to masz rękę bezpieczną Moja też jezdzi bez kijków to po ciul Ci sprawna ręka ... a browar bedzie przez słomke i dasz rade Ciężko byłoby mi z kijkami na desce.
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę. po co? żeby CI się kontuzja odnowiła? tak, to masz rękę bezpieczną Pewnie mu chodziło o to ,że jakby kogoś znajomego spotkał to się mu źle witać by było
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witanie i polewanie wódki lewą ręką idzie mi doskonale. Zastanawiam się czy nie zostanę leworęcznym po tej kontuzji. ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Z piciem również nie ma problemu.
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Piczki kto jedzie na narty ????? Odwiedzać temat wypadów narciarskich Jak zdejmę gips to na pewno pojadę. po co? żeby CI się kontuzja odnowiła? tak, to masz rękę bezpieczną Moja też jezdzi bez kijków to po ciul Ci sprawna ręka ... a browar bedzie przez słomke i dasz rade Ciężko byłoby mi z kijkami na desce. A widzisz .... ,a Maria instruktor nauczył ....
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 :grin::grin: Ja jestem wszechstronny mam i deske i narty i i na tym i na tym nie potrafie jeździć a doświadczenia ponad 10 lat :polew::polew::polew:
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie wnikam co to był za instruktor i co robili z tymi kijkami... P.S. Tekkena warto obejrzeć? Chyba nie oglądałem.
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Warto jezeli jestes fanem serii gier ... dlamnie pozycja obowiązkowa ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- Ja na dzis mam polski "Lincz"
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 O gierce słyszałem ale wolę inny rodzaj gier. Obejrzę i może się przekonam. ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- Lincz widziałem.
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na razie ogladam Hyper+ na Cyfrze
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 :polew::polew::polew: To zmien robote ... a ja mam cyfre i browary :polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- I polsat Play ... :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi