A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 :grin::grin: W domu jestem miałem II zmiane ... dawno mnie nie bylo u ciebie na Pyrzowicach ... ostatnio miałem 2 razy Hiszpanie ale wyloty w KRK ... kiedyś bys mógł mi pokazac zaplecze lotniska
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pajda jaki masz licznik ? do twojego na pewno podejdzie
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 miszka jedziesz na basena jedź z Pajdą nie no na Katochy muszę jechać, do lekarza i później na imprę więc dzień mam zajęty
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 miszka jedziesz na basena jedź z Pajdą nie no na Katochy muszę jechać, do lekarza i później na imprę więc dzień mam zajęty przedluzyc L4 ?
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 miszka jedziesz na basena jedź z Pajdą nie no na Katochy muszę jechać, do lekarza i później na imprę więc dzień mam zajęty przedluzyc L4 ? nie
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pajda jaki masz licznik ? a ty co chesz kombinować z liczniekiem ? ja mam mono a chce kolorowy fiś no i d*pa blada z licznikiem, patryk powiedział że nie da rady tego przełożyć, tzn da rade ale prędkości nie bedzie pokazywać
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pajda jaki masz licznik ? a ty co chesz kombinować z liczniekiem ? ja mam mono a chce kolorowy fiś no i d*pa blada z licznikiem, patryk powiedział że nie da rady tego przełożyć, tzn da rade ale prędkości nie bedzie pokazywać ja nic tak pytam może bym porezał
addassko Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wpada ktos z Was dzis do Spodka wieczorem na MMA ??
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pajda jaki masz licznik ? a ty co chesz kombinować z liczniekiem ? ja mam mono a chce kolorowy fiś no i d*pa blada z licznikiem, patryk powiedział że nie da rady tego przełożyć, tzn da rade ale prędkości nie bedzie pokazywać ja nic tak pytam może bym porezał chcesz kupić moj licznik kolor fis? mi nie podejdzie:sad:, może do ciebie podejdzie:decayed: jaki masz rok auta 2002 który miesiąc ?
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pajda jaki masz licznik ? a ty co chesz kombinować z liczniekiem ? ja mam mono a chce kolorowy fiś no i d*pa blada z licznikiem, patryk powiedział że nie da rady tego przełożyć, tzn da rade ale prędkości nie bedzie pokazywać ja nic tak pytam może bym porezał chcesz kupić moj licznik kolor fis? mi nie podejdzie:sad:, może do ciebie podejdzie:decayed: jaki masz rok auta 2002 który miesiąc ? marzec 2002
Rekomendowane odpowiedzi