Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jak Stasiu nie chce to dla mnie to pusc ok jego strata .........potem się dziwić ,że wątki w hasioku lądują :grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ---------- a tak serio to zobaczę ,czy wogóle ktoś jutro poleci do Was będziemy w kontakcie dopijam i i lece nyny trzymajta się
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wątek o gorzole usunął dominikt/domjenikt c**j go tam wie ale on ostatni się tam kręcił przy nim
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 W Bukowinie zieloni przyjeżdżają w czwartek by pić , a takie rzeczy na forum wyprawiać ....ehhhh
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Siema! A już chciałem się pochwaliś w wątku o alko czego wczoraj dokonałem a tu wątek w koszu. BTW Kto dziś będzie? I nie pier... mi tu, że znowu o to pytam albo coś w tym stylu. :decayed:
pajda Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Siema! A już chciałem się pochwaliś w wątku o alko czego wczoraj dokonałem a tu wątek w koszu. BTW Kto dziś będzie? I nie pier... mi tu, że znowu o to pytam albo coś w tym stylu. :decayed: he brak słów witka
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 do zobaczenia w podziemiach ino się nie zgub marudo jo byda
H4mm3R Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ---------- 3:00 :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi