stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 kto ma konto w PEKAO SA ????????????? P.S. Krolu menda dziś leciał na mecz do Barcelony! Sqrwiel! dobrze, że ine na MU- boby miał wpierdl, a Barca to mi wisi .... chociaż pewnie fajna atrakcja
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Atrakcja fchooj i mu zazdroszcze bo byłem już na Barcie i za***iście... A na MU też bym jechał z ciekawości.
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 nie wzbudziła większych podejrzeń - puściłem ją spać
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 nie wzbudziła większych podejrzeń - puściłem ją spać toś ją musiał dogłębnie zbadać
salceson108 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 panowie jestem z mikołowa pacjent to B7 potrzebuje zalaczyć gorny licznik tak co by radio pokazywało no i swiatla skandynawsko dzienne mam skore z grzaniem i foto scieme lusterko ogarania to ktoś na spocie ?? albo gdzie jechać bo u mnie na wsi to nie trafiłem jeszcze na takiego co to umi
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 panowie jestem z mikołowapacjent to B7 potrzebuje zalaczyć gorny licznik tak co by radio pokazywało no i swiatla skandynawsko dzienne mam skore z grzaniem i foto scieme lusterko ogarania to ktoś na spocie ?? albo gdzie jechać bo u mnie na wsi to nie trafiłem jeszcze na takiego co to umi ładnie się przywitałeś u nas nikt tego nie ogarnia
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 panowie jestem z mikołowapacjent to B7 potrzebuje zalaczyć gorny licznik tak co by radio pokazywało no i swiatla skandynawsko dzienne mam skore z grzaniem i foto scieme lusterko ogarania to ktoś na spocie ?? albo gdzie jechać bo u mnie na wsi to nie trafiłem jeszcze na takiego co to umi chyba niewierzysz w to ze po pierwszym poscie ktos od razu chetnie wyskoczy zeby obcemu takie cos zrobic? hehehe
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 a czemu nie ja pomogę przyjedź na spota we wtorek
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 bugi23, non stop obserwujesz, ale się nie wypowidasz... za chwilę pomyślę, że moja druga żona założyła tutaj swoje drugie konto.....
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 a czemu nie ja pomogę przyjedź na spota we wtorek I weż 300plnów... O 19ej pod SCC. bugi23, non stop obserwujesz, ale się nie wypowidasz... za chwilę pomyślę, że moja druga żona założyła tutaj swoje drugie konto..... Hm...
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 panowie jestem z mikołowapacjent to B7 potrzebuje zalaczyć gorny licznik tak co by radio pokazywało no i swiatla skandynawsko dzienne mam skore z grzaniem i foto scieme lusterko ogarania to ktoś na spocie ?? albo gdzie jechać bo u mnie na wsi to nie trafiłem jeszcze na takiego co to umi Salceson wpadaj na Silesie ogarne Ci to w 5 min
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 panowie jestem z mikołowapacjent to B7 potrzebuje zalaczyć gorny licznik tak co by radio pokazywało no i swiatla skandynawsko dzienne mam skore z grzaniem i foto scieme lusterko ogarania to ktoś na spocie ?? albo gdzie jechać bo u mnie na wsi to nie trafiłem jeszcze na takiego co to umi Salceson wpadaj na Silesie ogarne Ci to w 5 min kupil b6 i juz ogarnia takie rzeczy hehe a mowil ze nie reza:decayed:
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dobra Kędzior nie strasz już. Miszka ogarnie
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 a co k**wa dziś chciałem zdemontować wg opisu tapicerkę klapy bagażnika ale chyba już ktoś tam przede mną był połowa plastików uj***na ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- przecież wiecie chłopaki że jestem pomocny
Rekomendowane odpowiedzi