Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 czad....super zabawka na mroźne (lodowe) poranki
pajda Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 qr** Pany w końcu od roku posiadania auta mam dzialajace webasto :banan:Ciesze sie jak dziecko :banan: , też by mi się przydało
turzol Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 czad....super zabawka na mroźne (lodowe) poranki juz mnie dobijała myśl ze w aucie mam taki gadżet a co rano musze z dzieciakiem na rękach odśnieżac i szkrobać :/ Podmieniałem pompki na używki, potem zamienniki, cudowałem z kodowaniem na VAG i była sraka. Szarpnąłem się na nową ori pompkę , włożyliśmy dzisiaj z mechaniorem i piec grzeje jak wściekły a na VAGu czyściutko jak nigdy
Kuna Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja nie obiecuję ale mam nadzieję ze szybko skończę ten egzamin i wpadnę poznać reszte ekipy Katowickiej
oprych Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 bedzie ktos dzis z tym laptopem ????????????????????????????
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja nie obiecuję ale mam nadzieję ze szybko skończę ten egzamin i wpadnę poznać reszte ekipy Katowickiej Czyli nie dojedziesz, nic nowego
oprych Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja nie obiecuję ale mam nadzieję ze szybko skończę ten egzamin i wpadnę poznać reszte ekipy Katowickiej Czyli nie dojedziesz, nic nowego jak zawsze szczery
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja nie obiecuję ale mam nadzieję ze szybko skończę ten egzamin i wpadnę poznać reszte ekipy Katowickiej Czyli nie dojedziesz, nic nowego jak zawsze szczery Jeszcze jak popada albo zawieje to już wogóle ........
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja nie obiecuję ale mam nadzieję ze szybko skończę ten egzamin i wpadnę poznać reszte ekipy Katowickiej Czyli nie dojedziesz, nic nowego
Bulczas Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie ktoś wspominał że ma klucz do kierownicy, potrzebowałbym pożyczyć. Moge zabrać kompa jak coś
Wandet15 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Fajnie jak by ktoś się znał na kodowaniu bo chcem zakodować +000032 na komforcie .Chyba z tego co pamiętam samoczynne zamykanie się drzwi Bardzo był bym wdzięczny
PiterA4 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 dzieki za spota ja ucieklem bo nocka mnie czeka:facepalm:
oprych Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzięki wszystkim za Spota Pajda dzięki za poduchę i całą resztę Miszka dzięki za próbe:hi: ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- akjam podrzuć tego linka
Rekomendowane odpowiedzi