Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 stasiu jak tam spinki bo coś zamilkłeś
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 stasiu jak tam spinki bo coś zamilkłeś No wiesz STan? Bo żeby pomóc
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 dziś dostałem zawias prosto od Niemca już nie mogę się doczekać wiosny ktoś może ma jakiegoś dobrego mechaniora co mi to wrzuci na autko i po wszystkim geometrię ustawi ???
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 stasiu jak tam spinki bo coś zamilkłeś koniec miesiąca i zajob w robocie jak to ogarnę to przedzwownię do Ciebie
Polko_V Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Bo żeby pomóc Grunt to pomysł i to za free:grin:
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto
Kuna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto To już wiem kto wykupił plack w hurtowni w Katowicach
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto To już wiem kto wykupił plack w hurtowni w Katowicach pogięło Cię w Tychach kupiłem
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a co Ty się tylko witasz w tym tygodniu i nic więcej... bardzo ciezki tydzien
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto To już wiem kto wykupił plack w hurtowni w Katowicach pogięło Cię w Tychach kupiłem plakiem wszytko wjebałeś? nie chcesz troche przy moim porobić ?
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto To już wiem kto wykupił plack w hurtowni w Katowicach pogięło Cię w Tychach kupiłem plakiem wszytko wjebałeś? nie chcesz troche przy moim porobić ? jakim k**wa plakiem
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a co Ty się tylko witasz w tym tygodniu i nic więcej... bardzo ciezki tydzien nie pier**l
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 silnik, wszystkie kable, plastiki pod maską lśnią jak psu jajca i to samo w środku wszystko poczyszczone, dekory wypolerowane, kiera ustawiona na prosto To już wiem kto wykupił plack w hurtowni w Katowicach pogięło Cię w Tychach kupiłem plakiem wszytko wjebałeś? nie chcesz troche przy moim porobić ? jakim k**wa plakiem Miszka byl na bezdotykowej hehee
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 PS. Dzisiaj umyłem samochód w ASO profi chemią+ nałożyłem od środka na szyby jakąś nano technologię ( przeciw parowaniu szyb) w związku z tym mam pytanie -> ile teraz mój samochód jest warty ? ze 20k to chyba tak.....
Rekomendowane odpowiedzi