stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Gebrauchtwagen: Audi, A6, Avant 2.7 T quattro** 70.000KM, Benzin, 400 eur mniej niż tydzień temu bierz! jak co to mogemy jutro po nie jechać jutro idę do roboty na 11 wez se NZ i lecimy nie chciał podać VIN mailem, odpisał mi żebym zadzwonił to poda dzwoń do niego poczekam jak spadnie do 6000eur dzwon i godej że jutro tzn heute my są i robimy becalen 6000 na blat nie heute tylko morgen
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 no ja własnie morgen, ale heute to mogemy juz jechac:decayed:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Stas a ja ci mowie ze cos jest z tym autkiem nietak i moge sie zalozyc o flaszke
RalphA4 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 może nie będzie tak źle chodź teraz wyszczy leca w ciu...
stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Stas a ja ci mowie ze cos jest z tym autkiem nietak i moge sie zalozyc o flaszke fachowa porada rozwiń swoją myśl Poza tym- przecież po nią nie jadę
pajda Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 .
stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . zaprosiłeś psa na spota ?
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 raz by się im pokazało jak się bawi klub
pajda Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . zaprosiłeś psa na spota ? a jak że by inaczej, oczywiście że tak gość w naszym wieku, po 30 ale i tak pewnie sie nie pokaże
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . zaprosiłeś psa na spota ? ---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- proszę jak Pajda pomaga na technicznym - cicha woda Witam jak w temacie zmieniłem ostatnio felgi na 225/50/17 problem pojawia się jak skręcę maksymalnie kierownicą bez znaczenia w jakim kierunku jeżdżąc w kółko dziwnie przeskakuje (opona zawieszenie)nie wiem jak to opisać, problem pojawił się jak z 15 przeszedłem na 17 dodam że wyważałem koła z zawieszeniem też jest ok.Czy miał ktoś taki przypadek?? za szeroka opona jak masz profil 50 to max 215, musisz dystanse założyć
Rekomendowane odpowiedzi