Kuna Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 siemanko, i krew oddana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . zaprosiłeś psa na spota ? ---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- proszę jak Pajda pomaga na technicznym - cicha woda Witam jak w temacie zmieniłem ostatnio felgi na 225/50/17 problem pojawia się jak skręcę maksymalnie kierownicą bez znaczenia w jakim kierunku jeżdżąc w kółko dziwnie przeskakuje (opona zawieszenie)nie wiem jak to opisać, problem pojawił się jak z 15 przeszedłem na 17 dodam że wyważałem koła z zawieszeniem też jest ok.Czy miał ktoś taki przypadek?? za szeroka opona jak masz profil 50 to max 215, musisz dystanse założyć a ty co mnie szpegujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-148/a4-b8-3-0tdiq-pakiet-s4-mironowoz-260041/ Pajda dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . Czyli masz teraz spox na dzielni? siemanko, i krew oddana Taka "zanieczyszczona"? Ile alkoholu we krwi było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 siemanko, i krew oddana co też człowiek nie zrobi by do pracy nie pójść......:decayed::decayed::decayed: nawet strach przed igłami zmogłeś widzę :grin::grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zero alkoholo to fakt nieprzepadam ze iglami i na widok krwi lekko mi sie oslabia hehe ale ogolnie szczytny cel noi wolne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zero alkoholo to fakt nieprzepadam ze iglami i na widok krwi lekko mi sie oslabia hehe ale ogolnie szczytny cel noi wolne jest ogólnie to znając Ciebie to ten szczytny cel Cię jebie ważne, że wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zero alkoholo to fakt nieprzepadam ze iglami i na widok krwi lekko mi sie oslabia hehe ale ogolnie szczytny cel noi wolne jest ogólnie to znając Ciebie to ten szczytny cel Cię jebie ważne, że wolne niemierz wszystkich swoja miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zero alkoholo to fakt nieprzepadam ze iglami i na widok krwi lekko mi sie oslabia hehe ale ogolnie szczytny cel noi wolne jest ogólnie to znając Ciebie to ten szczytny cel Cię jebie ważne, że wolne niemierz wszystkich swoja miara nie mierze, napisałem znając Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zero alkoholo to fakt nieprzepadam ze iglami i na widok krwi lekko mi sie oslabia hehe ale ogolnie szczytny cel noi wolne jest ogólnie to znając Ciebie to ten szczytny cel Cię jebie ważne, że wolne niemierz wszystkich swoja miara nie mierze, napisałem znając Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Najlepsza emotka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- historia z dzisiaj: jade skręcam w lewo na przeciwko policja, murga światłami puszcza mnie - ok fajnie kiwka jade, oni za mną koguty mrugają światłami zatrzymują mnie. Se mysle o co loto (bez pasów byłem oczywiście), podchodzi i pyta się mnie o światła od jazdy dziennej? hmm se myśle - brak homologacji czy co - a po chwili mówi że tak prywatnie bo też jeździ B6 i chce sobie takie same zrobić i że już wcześniej mnie chciał kiedyś zatrzymać i zapytać. Okazało się że gościu należy do forum a4 a jego partner ze zmiany jezdzi B7, bardzo mu się podobało moje B6 . Czyli masz teraz spox na dzielni? mam taką nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-148/a4-b8-3-0tdiq-pakiet-s4-mironowoz-260041/ cały Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Pisał coś? Chyba się ogarnął i wykasował posta. Max coś tam napisał ZIOM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Pisał coś? Chyba się ogarnął i wykasował posta. Max coś tam napisał ZIOM? napisał: Znudziło się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandet15 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Pisał coś? Chyba się ogarnął i wykasował posta. Max coś tam napisał ZIOM? napisał: Znudziło się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi