RoBi_Rs Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Koledzy, potrzebuje taniego piaskarza... potrzebuje wypiaskować nie cała budę Audi 80 B1 ... podłoga, komora, zakamarki... Jakiegos taniego, szczerze powiem. Bo niektórym to sie w głowce poprzewracało, taniej mozna kupić piaskarkę. Rekord zrobiła firma na ul. Lwowskiej, powiedziała mi za cała budę 8 tys zl ... Po piaskowaniu, jakis dobry blacharz co robi po godzinach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wreszcie po robo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ale nuda tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 psyt...przy łikyndzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 za kilka minut też będzie psyt tylko ten mały łobuz uśnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 psssyt i oglądam jak nasi ligowcy łoją ogórków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 no ty psyt krombacher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 za kilka minut też będzie psyt tylko ten mały łobuz uśnie..... Staś psytnij se ...mała i tak uśnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 to psyt ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- no ty psyt krombacher szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Psyyttt kolejna wareczka i hyper.tv relacja z spodka z imprezy ala gamescom bardziej e-sportowej ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- W dzien imprezy spodek był full i wiele wiele ludzi nie weszło bo zabrakło miejsca .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 to psyt ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- no ty psyt krombacher szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 psyt pany ale tu cisza dziś ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Śląski cover Ona tańczy dla mnie - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 tylko po co te udziwnienia ma na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: nie w tej budzie ja mam chrapke na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: nie w tej budzie ja mam chrapke na ja nie potrzebuje sie lansowac nową furą, RS4 B5 mi sie po prostu mega podoba.... wiem, że już wiekowe, ale jakbym mial zbedne 80k PLN to stała by w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: nie w tej budzie ja mam chrapke na ja nie potrzebuje sie lansowac nową furą, RS4 B5 mi sie po prostu mega podoba.... wiem, że już wiekowe, ale jakbym mial zbedne 80k PLN to stała by w garażu ponoć a4 jest dla ciebie za mała szukaj rs6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: nie w tej budzie ja mam chrapke na a pomysleć, że jeszcze pół roku temu chciałeś Skode Octavie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Audi RS4 Sportmile (2991445461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RS4 bym przytulił :kox: nie w tej budzie ja mam chrapke na a pomysleć, że jeszcze pół roku temu chciałeś Skode Octavie racja, też w chodzi w grę ale w wersji RS , ale teraz albo A5 sportback lub A4 B8 Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 żyje tu kto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi