Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś
Kuna Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś Ale Sosnowca na szczęście nie widać
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś Ale Sosnowca na szczęście nie widać przyjedzie taki jeden i Ci wdupi na spocie
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś Ale Sosnowca na szczęście nie widać przyjedzie taki jeden i Ci wdupi na spocie
Kuna Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś Ale Sosnowca na szczęście nie widać przyjedzie taki jeden i Ci wdupi na spocie :decayed:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 :hi: Wróciłem z Gór co tam słychać, bo nie chce mi się czytać wszystkiego to ,że siedzisz na 10'tym piętrze na Wielkopolskiej i masz widok na góry to nie znaczy ,ze tam jesteś Ale Sosnowca na szczęście nie widać przyjedzie taki jeden i Ci wdupi na spocie http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426725_526961827326672_1588258482_n.jpg :decayed: nom ale niewiadomo kto atakowal
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 [h=1]Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ![/h]
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ! trzeba czytać recenzję przed filmem
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ! trzeba czytać recenzję przed filmem nie bądź taki do przodu
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ! trzeba czytać recenzję przed filmem nie bądź taki do przodu nie na darmo jestem VIPem
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ! trzeba czytać recenzję przed filmem nie bądź taki do przodu nie na darmo jestem VIPem ty się lepiej przyznaj że masz vipa za piekne oczy
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Pokaż, kotku, co masz w środku - beznadzieja ! trzeba czytać recenzję przed filmem nie bądź taki do przodu nie na darmo jestem VIPem ty się lepiej przyznaj że masz vipa za piekne oczy też ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- na C+ film fajna komedia
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz?
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz? stare, bo na C+ i HBO co 3 dni leci ten sam film Nie kupuje A6, bo A4 jestem dużym, rodzinnym kombi
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz? stare, bo na C+ i HBO co 3 dni leci ten sam film Nie kupuje A6, bo A4 jestem dużym, rodzinnym kombi chyba B8
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz? stare, bo na C+ i HBO co 3 dni leci ten sam film Nie kupuje A6, bo A4 jestem dużym, rodzinnym kombi chyba B8 no to kupuj i rób dzieci, a nie na forum siedzisz
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz? stare, bo na C+ i HBO co 3 dni leci ten sam film Nie kupuje A6, bo A4 jestem dużym, rodzinnym kombi chyba B8 no to kupuj i rób dzieci, a nie na forum siedzisz jestem zadowolony z B6:decayed:, a na dzieci mam jeszcze czas
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 widziałem - stare to juz jest kiedy te a6 kupujesz? stare, bo na C+ i HBO co 3 dni leci ten sam film Nie kupuje A6, bo A4 jestem dużym, rodzinnym kombi chyba B8 no to kupuj i rób dzieci, a nie na forum siedzisz jestem zadowolony z B6:decayed:, a na dzieci mam jeszcze czas chyba, że tak ale pewne Dorota nie widzi co piszesz
Rekomendowane odpowiedzi