Maxito Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 mi też się nie udało dojechać ps AKJAM na pw to byś odpisał
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 i co tak dłubiesz w tym nosie dekory miałes 1nk czy jakieś inne co się stało z twoim oświetlemiem po wymianie na s-line czarne masz coś jeszcze z tego czy to pogoniłeś ???
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 A nawet miałem smaki sprawdzić czy dobre macie kebaby Ale kumple mi wczoraj przypomnieli że w sobotę umówiłem się z nimi po pijaku do kina na Drogówkę
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 siama łobuzy A nawet miałem smaki sprawdzić czy dobre macie kebaby Ale kumple mi wczoraj przypomnieli że w sobotę umówiłem się z nimi po pijaku do kina na Drogówkę no i ?
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 siama łobuzy A nawet miałem smaki sprawdzić czy dobre macie kebaby Ale kumple mi wczoraj przypomnieli że w sobotę umówiłem się z nimi po pijaku do kina na Drogówkę no i ? No i poszedłem do kina Ale film polecam
pajda Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- akjam ja mam moduł BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby). a nie AB
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- akjam ja mam moduł BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby). a nie AB Do B7 i tak nie podejdzie
akjam Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- akjam ja mam moduł BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby). a nie AB Do B7 i tak nie podejdzie Pajda sobie szuka.
pajda Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- akjam ja mam moduł BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby). a nie AB Do B7 i tak nie podejdzie Pajda sobie szuka. nie szuka, tylko sprawdza czy obsłuży elektryczne lustra
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Inne, jakie oświetlenie? akjam na poczatku miałeś jasną podsufitkę i oświetlenie kabiny to nad lusterkim wstecznym tez było jasne i z tego co pamiętam to pierwsza wersja była taka że w tym oświetleniu nie miałeś czerwonych diod tylko je sobie sam dorobiłeś . potem kupiłes ori z diodami fabrycznymi i tu moje pytanie jak zmieniłeś sufit to czy to oświetlenie zostawiłeś sobie czy w komplecie było też to oświetlenie w kolorze czarnym ??? wiesz o czym gadam czy nie do końca??? ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- a tam w ogóle to ściema wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi