danielom Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Co tam z wieczora? psssssssyt mineralka yhyy...do kolejnego przyjazdu jakiegoś kolegi:whistling: lepiej najebać się raz w tygodniu do odcinki niż dziennie spijać po 4 browary Jak tam zdrowie?
akjam Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Co tam z wieczora? psssssssyt mineralka yhyy...do kolejnego przyjazdu jakiegoś kolegi:whistling: lepiej najebać się raz w tygodniu do odcinki niż dziennie spijać po 4 browary Jak tam zdrowie? Lepiej. uja macie racji
danielom Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Co tam z wieczora? psssssssyt mineralka yhyy...do kolejnego przyjazdu jakiegoś kolegi:whistling: lepiej najebać się raz w tygodniu do odcinki niż dziennie spijać po 4 browary Jak tam zdrowie? Lepiej. uja macie racji Dalej w Mikolowie?
Kuna Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Miszka, Adaś coś o was JEBZDZIDY - Na ostro
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Miszka, Adaś coś o was JEBZDZIDY - Na ostro Kuna uwierz mi tak było dobry
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Siema!Już w domu! Kiedy po auto jedziesz?
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem jeszcze W tamtym tygodniu byłem w DE w tym tygodniu w szpitalu więc sobie stało i bez pośpiechu
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem jeszcze W tamtym tygodniu byłem w DE w tym tygodniu w szpitalu więc sobie stało i bez pośpiechu Aaa, bo to auto stoi tam pod chumrką i już go ruda bierze djim coś mówił że dziś skończy
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No i pasi. Jaka tam ruda... Mówisz o nadkolach? Przypadłość A4ek ale wszystkop kontrolą. A Tobie co się nudziło i prześwietliłeś moją A4kę?
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No i pasi. Jaka tam ruda... Mówisz o nadkolach? Przypadłość A4ek ale wszystkop kontrolą. A Tobie co się nudziło i prześwietliłeś moją A4kę? No coś tam było ale jak pod kontolą to looz
akjam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa. ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? Może o czymś nie wiem. Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp.
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa. ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? Może o czymś nie wiem. Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp. Stało to padło to oblookałem jak w każdym aucie są jakieś niedociągnięcia, to u Ciebie takowe też się znalazły. Dziś na spocie w Żorach będziemy Cię obgadywać, a raczej Twoje auto
Rekomendowane odpowiedzi