ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja naawet sprzętu nie biorę bo jedyny sport jaki tam uprawiałem to basen i sauna... zimne piweczko w saunie parowej :kox: zimna wódeczka na kamienie w suchej saunie :kox:
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ja naawet sprzętu nie biorę bo jedyny sport jaki tam uprawiałem to basen i sauna... zimne piweczko w saunie parowej :kox: zimna wódeczka na kamienie w suchej saunie :kox: przecież Miszka z nami nie jedzie
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie przeglądam program TV w necie i na CANAL + FILm zaczyna się dokument socjologiczny o dziwnie brzmiącym tytule CHwAŁA DZWIKOM...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie przeglądam program TV w necie i na CANAL + FILm zaczyna się dokument socjologiczny o dziwnie brzmiącym tytule CHwAŁA DZWIKOM... w robo jestes?
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 W domu ale szukałem jakiegos filmu a tu taki tytuł się trafił... W opisie jest podane, że będą opisywane prostytutki z Tajlandii, Meksyku i Bangladeszu. ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- qr** ale film... Jaki alfons... Jak reklamuje szmaty!
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Akjam, nie wypowiadam się w twoim wątku o aucie, ale brakuje mi w modach jednej ważnej rzeczy: lampy LED na tył PS. Tylko to Ci zostało ?
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Leżą i czekają na motaż... A czego jeszcze brakuje? Jest jeszcze tego trochę... A tak na serio to dla mnie już sie raczej lista modów kończy choć kto wie, może jeszcze coś wpadnie do głowy...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 To już w kolejnym wózku... ja nie mam dużych wymagań: gdybym nie miał rodziny to bym taką adoptował
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie ją oglądałem i pisałem w tym wątku... Cudo! ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- I jest na sprzedaż...
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie ją oglądałem i pisałem w tym wątku... Cudo! ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- I jest na sprzedaż... wiem, wiem wiem też, że nie mam zbędnych 60ciu dych plnów Plus jest taki, że wartość tego autka w cale nie musi spadać
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Dokładnie! Pewna Inwestycja. P.S. To tylko 60 tysi... ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ---------- Zbieram się. DO dziś
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 no to gaszę światło choć jeszcze muzy posłucham
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 :hi:dobry z rana Jakie rano Max, nie sprawdziłem CI tego dzisiaj, miałem mały zajob dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi