ucho.77 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 no to pssyt tychy po basenie i przed meczykiem - trzymam kciuki za kanonierów ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- 0-1:banan:
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Bo to gorąca laska była gorąca ją zmieniała Ciekawe czy Kasia wie o tych Twoich kebabach wie....ona tego nie cierpi....zawsze się zastanawia czemu nam to smakuje To za tydz. w piątek obiadek w Ochodzitej jej zaserwuj a gdzie to? co to ? Karczma Ochodzita - gralska karczma w Koniakowie wesela bankiety imprezy okolicznociowe kuligi imprezy firmowe noclegi beskidy dobre maja jedzenie? trza jechac ja polecam Karczma - Hotel & SPA Kocierz Mega dobre, poza tym ceny normalnie i można się najeść. Kto tam raz jadł na pewno wróci. Również polecam......i jest jeden za***isty plus.....nie szczypie d*pa na drugi dzień
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 petarda :kox: ....toż to już nie jest.......najmłodsze.....ale jest gut.....oglądnij urodziny Kryspina
dawid_sc Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Dlaczego pedofile lubia zimowe buty ? - bo są nieletnie hahahahahahaha
akjam Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Dlaczego pedofile lubia zimowe buty ? - bo są nieletnie
akjam Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Mogliby strzelić. Broniliby honoru angielskiej piłki.
stanley Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 qurwa i c**j zaś odpadli to już mają we krwi
pajda Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 jedyny + tego że fabiań dobry mecz , może wygryzie tego słabego szczęsnego, arsenal nie zostawił całego serca na boisku, byli za mało zdeterminowani
danielom Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 mam od tygodnia upc i jest daremny jak dla mnie:facepalm: albo dostałem jakiś felerny modem który mnie co chwile wywala Ze to akurat u Ciebie to mnie nie dziwi Ja mam juz 4 lata, w miedzy czasie, kilka razy nowa umowa jak bylo cos nowego, aktualnie full telefon, tv full i net 120mbit i 160zl msc, jakosc perfekt. ogolnie u nas w zorach sporo kumpli ma i nikt nie narzeka
stanley Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Spiżdżam Na kino - TVN fajny filmik. ja robię to samo
Rekomendowane odpowiedzi