Mario22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: hehehehe :polew::polew: wiesz kiedy sie pojawic hehe ma alert ustawiony na : "ssanie pały" :decayed: powiadomienie smsem i emailem I mmsem ... przychodzi fotka malutkiego miszki ...
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: hehehehe :polew::polew: wiesz kiedy sie pojawic hehe ma alert ustawiony na : "ssanie pały" :decayed: powiadomienie smsem i emailem I mmsem ... przychodzi fotka malutkiego miszki ... A skąd wiesz? Widziałeś?
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: hehehehe :polew::polew: wiesz kiedy sie pojawic hehe ma alert ustawiony na : "ssanie pały" :decayed: powiadomienie smsem i emailem ...czyli jakieś oprogramowanie powiązane z allegro :decayed::decayed::decayed::decayed:
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: hehehehe :polew::polew: wiesz kiedy sie pojawic hehe ma alert ustawiony na : "ssanie pały" :decayed: powiadomienie smsem i emailem I mmsem ... przychodzi fotka malutkiego miszki ... A skąd wiesz? Widziałeś? Nie bo bylo ciemno ... ale usta miałem ledwo rozchylone .... :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 :polew: ja pie*doleeeeee:grin: ide pooglądać trwam bo tu się nie da :polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 :polew: ja pie*doleeeeee:grin: ide pooglądać trwam bo tu się nie da :polew::polew::polew: Czekaj impreza sie dopiero rozkreca ... czekaj aż miszka tu wejdzie
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: hehehehe :polew::polew: wiesz kiedy sie pojawic hehe ma alert ustawiony na : "ssanie pały" :decayed: powiadomienie smsem i emailem I mmsem ... przychodzi fotka malutkiego miszki ... A skąd wiesz? Widziałeś? Nie bo bylo ciemno ... ale usta miałem ledwo rozchylone .... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: jak to mówi Twój brachol....... ya yebie.....:polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Miszka uciekł na rokse kumpli szukać ... dostał chcicy ...
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Tak jest koniec zarttów ... nara stan:hi: ucałuj adrenalinke ..
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 tymczasem Panowie Ja też spadam Jakoś nieswojo się tu czuję teraz
Polko_V Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 co tam alkony? juz tankujecie? młodość, trzeźwość, dyscyplina hehehe dobra dobra ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Ja jeszcze pół godzinki w robocie a potem wieczór sponsorowany przez Żywca i jakiś dobry filmik lub serial typu Californication .. transformers 2 na tvnhttp://celebsview.info/wp-content/uploads/megan-fox-transformers3.jpg :decayed: ale ma oczka skubana no...takie przepite:decayed:---------- Post dopisany at 02:05 ---------- Poprzedni post napisany at 02:04 ---------- Ktos coś pisał o ssaniu pały ???? Miszka... :naughty: :polew::polew::polew::polew::polew:---------- Post dopisany at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany at 02:05 ---------- właśnie...normalnie Was...tyle spamu...pół piwa zdążyłem wychlapać, ale nie powiem uśmiałem się nie ludzko:grin: ---------- Post dopisany at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany at 02:06 ----------
Rekomendowane odpowiedzi