Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie, a ide na chyt :> chytnij dwie przy okazji :gwizdanie: najlepiej kulawa żeby uciekać niemogła :polew:
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił...
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił... my idziemy porozmawiać a nie pić :polew:
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił... my idziemy porozmawiać a nie pić :polew: :polew: [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 15:20_________________________________________________ Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił... gdzie sie bawicie? na lotnisku ?
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 dobra ja jade na chate zmieniam koło biore szałer i jadę do KATO
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja czekam na jakiś pyszny obiad coś tam moja pichci :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił... my idziemy porozmawiać a nie pić :polew: :polew: [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 15:20_________________________________________________ Widzę, że jakaś immprezka się szykuje... nom takie tam spotkanko , w city rock o 18 wbijasz? Mam dziś imprezkę z pracy więc nie mogę a chetnie bym coś z Wami wypił... gdzie sie bawicie? na lotnisku ? No w pobliżu, w hotelu niedaleko... :kox: A wracając do CityRock... To te barmaneczko-kelnereczki są niektóre... He he he.... Możecie spytać o Kamilę jak jeszcze pracuje... ładniutka i milutka... :kox: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Plany się zmieniły i nie robię przy aucie. Więc melduję się po 18 w city rock Oczywiście bez auta :drunk:
keżor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Plany się zmieniły i nie robię przy aucie. Więc melduję się po 18 w city rock Oczywiście bez auta :drunk: no ja też będe bez auta ale jakoś 18.30
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Plany się zmieniły i nie robię przy aucie. Więc melduję się po 18 w city rock Oczywiście bez auta :drunk: no ja też będe bez auta ale jakoś 18.30 I o to chodzi
Maxito Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja zaliczę spóźnienie ahh te kobiety zawsze trzeba na nie czekać ralf może zabież twoją panią to się poznają przed zimowym[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________ja będę około 1.9 grzejcie miejsce
Olaf Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja no widze ze tu wszyscy dzis sie ustawili i ja nic nie wiedzalem ;/
Kanar Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 było sie zabrać i wpadać ja wleciałem po 22, byłem z godzinke i trzeba było sie zbierać ale było feeeest śmiesznie :polew: teraz pora spać i na rano znów do roboty na 12h
Rekomendowane odpowiedzi