ucho.77 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 No to kto dziś będzie? Grisza mi cos pisał, że może podjedzie. ja nie dojadę będziesz musiał za mnie kebaba opierdzielić 19,30 start i na kebaba prosto lecisz
pajda Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 No to kto dziś będzie? Grisza mi cos pisał, że może podjedzie. ja nie dojadę będziesz musiał za mnie kebaba opierdzielić 19,30 start i na kebaba prosto lecisz no co ty nie dam rady bede wolny o 20:30 wiec już was nie bedzie za nim dojade itp i tak nie moge dziś wszamać kebaba bo jutro mam rano badanie
stanley Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić
pajda Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu??
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić turbo od scanii:decayed:
stanley Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę....
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... why??
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... jak te stare turbo?
stanley Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... why?? joke raczej zostanie jak jest.... a poprzednie turbo siadło chyba z powodu zapchanego intercoolera... pękło dzisiaj dolne mocowanie plastikowe
pajda Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... jak to sie mówi --> pier**l to IDŹ W MOC !!!
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... why?? joke raczej zostanie jak jest.... a poprzednie turbo siadło chyba z powodu zapchanego intercoolera... pękło dzisiaj dolne mocowanie plastikowe ufff...udał Ci się żart, udał...zestresowałeś mnie tą wypowiedzią
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 mnie raczej nie będzie.... autem już jeździłem, ale muszę jeszcze intercooler wymienić czemu?? co wsadziłeś? bedzie korekta softu?? no wsadziłem AWX, a korekta to raczej w dół jak w górę.... why?? joke raczej zostanie jak jest.... a poprzednie turbo siadło chyba z powodu zapchanego intercoolera... pękło dzisiaj dolne mocowanie plastikowe Stasiu przy okazji dzisiejszej wymiany oleju mój serviceman sprawdził na moją prośbę moją suszarkę.... i tutaj mała niespodziankaGT1749VA :gwizdanie: To jak to w końcu jest?
stanley Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 tamten mechanik dał wtedy d*py, od dwana do niego nie jeżdżę Kumpel, który wyciągał moje turbo i dzisiaj montował nowe- potwierdził, że tamto było z wersji 110/116PS
tomaszstn Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Stasiu a Ty w pracy jesteś? Nie będzie Cię na kebabie?
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 tamten mechanik dał wtedy d*py, od dwana do niego nie jeżdżęKumpel, który wyciągał moje turbo i dzisiaj montował nowe- potwierdził, że tamto było z wersji 110/116PS ale ajm-y mają potencjał
stanley Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Stasiu a Ty w pracy jesteś? Nie będzie Cię na kebabie? nie bedzie mnie dzisiaj, siedzę z Alą w domu
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 tamten mechanik dał wtedy d*py, od dwana do niego nie jeżdżęKumpel, który wyciągał moje turbo i dzisiaj montował nowe- potwierdził, że tamto było z wersji 110/116PS Czyli 1749V? Masz jakiś log na tym ciśnieniu ? Bede drazyl, bo na to turbo takiego cisnienia zaden ze znanych mi tunerow nie naklada ze wzgledow bezpieczenstwa, stad chcialbym wyjaśnić
tomaszstn Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Zastanawiam się czy jechać, jakaś mała frekwencja się szykuje
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 tamten mechanik dał wtedy d*py, od dwana do niego nie jeżdżęKumpel, który wyciągał moje turbo i dzisiaj montował nowe- potwierdził, że tamto było z wersji 110/116PS ale ajm-y mają potencjał pier**l BRD, rob soft i bedzie działać w razie co, mam 1749V na handel, tanio oddam
Rekomendowane odpowiedzi