Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 06:49 ----------
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jeszcze nie dostałem maila ale czekam a zachwycacie się Messim https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nCEXkik6Iuk#!
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jeszcze nie dostałem maila ale czekam a zachwycacie się Messim https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nCEXkik6Iuk#! spox, stoje dziś na czechch
pajda Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 siema z wieczora stanley thx - -> dobra robota + ceny ale ramke z magro musiałeś wcisnąć , :a4fan:
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 siema z wieczora stanley thx - dobra robota + ceny ale ramke z magro musiałeś wcisnąć , :a4fan: twoja była już tak połamana, że mogłeś stracić rejestracje
pajda Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 siema z wieczora stanley thx - dobra robota + ceny ale ramke z magro musiałeś wcisnąć , :a4fan: twoja była już tak połamana, że mogłeś stracić rejestracje taki był plan, żeby wyrobić sobie nową bo ta jest troszku wgnieciona
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no to psyt ---------- Post dopisany 11-04-2013 at 00:36 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2013 at 23:15 ---------- Pani pyta się dzieci w szkole co jest najszybsze na świecie: - Samochód! - Samolot! - Rakieta! W końcu do głosu dochodzi Krzysiu: - Myśl! Bo kiedy pomyślę o Paryżu, to już tam jestem! Pani bardzo spodobał się pomysł Krzysia i już zaczyna go chwalić, kiedy wcina się Jasiu: - Mój ojciec! Bo wczoraj podsłuchałem jak mówił do mamy w sypialni, że się spuścił szybciej niż myślał.
Rekomendowane odpowiedzi